به گزارش ايرنا، عليرضا گودرزي روز چهارشنبه در جلسه رسيدگي به وضعيت بيماران خاص و صعب العلاج استان، اظهار داشت: بايد همواره مشكلات اين بيماران رصد شود و از سوي ديگر بايد گفت بهداشت و درمان بحثي فرابخشي است و تنها برعهده دانشگاه علوم پزشكي نيست.
وي با اشاره به تاثير مسئوليت اجتماعي و مشاركت مدني در بحث بهداشت و درمان، اضافه كرد: گاه يك خيريه و سازمان مردم نهاد مي تواند به اندازه يك نهاد دولتي، خدمات برساند و از همين رو بايد به اين ظرفيت و توان مردمي توجه ويژه شود.
گودرزي با تاكيد براينكه تغيير سبك زندگي مي تواند كنترل كننده بسياري از بيماري ها شود، ادامه داد: مسائل آموزشي و ترويج فرهنگ خودمراقبتي در اين زمينه كارساز است و مي تواند از رنج بيماري و بسياري از هزينه هاي مالي جلوگيري كند.
وي با اشاره به جنگ تمام عيار اقتصادي آمريكا عليه ايران، گفت: بديهي است كه تحريم برخي اقلام دارويي بر روند درمان بيماران تاثير گذاشته ولي بايد براساس رهنمودهاي رهبري عمل كنيم و در راستاي كاهش مشكلات اين بيماران بكوشيم.
مديركل امور اجتماعي استانداري كرمانشاه به توجه ويژه دولت تدبير و اميد به بيماران خاص و صعب العلاج اشاره كرد و گفت: در بحث درمان نسبت به ساير استانهاي مشابه و در برخي موارد پيشرو هستيم و در اكثر شهرستان هاي استان داراي بخش دياليز مي باشيم.
وي با تاكيد براينكه انجمن حمايت از بيماران خاص بايد به ترويج فرهنگ پيشگيري بپردازد، ادامه داد: هركدام از ما بايد يك هميار و سفير سلامت براي خانواده باشيم چرا كه جامعه سالم از ذهن سالم نشات مي گيرد.
نزديك به 36 هزار و 500 بيمار خاص و صعب العلاج در استان كرمانشاه وجود دارد.
7460/8066
تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۷
كرمانشاه- ايرنا- مديركل امور اجتماعي استانداري كرمانشاه با تاكيد بر اشاعه فرهنگ آموزش و پيشگيري گفت: از ارگان هايي همچون بهزيستي، اوقاف و امور خيريه و كميته امداد در راستاي خدمت رساني به بيماران خاص و صعب العلاج انتظار بيشتري داريم.