به گزارش ایرنا،شبكه خبری العهد لبنان به نقل از شبكه 12تلویزیون رژیم صهیونیستی ،اعلام كرد كه این اقدام به خاطر كمبود درمانگران بیماری های روحی است.
الی بیر مسئول نهاد صهیونیستی موسوم به 'اتحاد نجات' تاكید كرد كه اوضاع در جنوب فلسطین اشغالی بسیار بد است و به باری سنگین به دوش تل آویو تبدیل شده است.
وی افزود، ما در اسراییل به تعداد زیادی درمانگر برای كمك به شهرك نشینانی نیاز داریم كه در جریان درگیری های اخیر دچار بیماری روحی شده اند.
بیر خاطر نشان كرد، ده ها روانشناس و مددكار اجتماعی از سراسر جهان برای كمك به این افراد اعلام آمادگی كردند و داوطلبانه از طریق ویدئو با بیماران صحبت می كنند.
بر پایه این گزارش، ساكنان شهرك های نزدیك به نوار غزه همچنان درگیر آسیب های ناشی از نبرد اخیر میان مقاومت و صهیونیست ها هستند كه مهم ترین آن آسیب های روحی است.
بیماری های روحی و روانی در میان نظامیان صهیونیستی نیز سابقه زیادی دارد كه این امر باعث افزایش میزان خودكشی در میان نظامیان شده است.
رسانه های صهیونیستی اعلام كردند كه در سال 2018 میلادی 9 نظامی اسرائیلی دست به خودكشی زده اند.
شانزده نظامی اسرائیلی نیز سال 2017 اقدام به خودكشی كردند كه سیزده نفر از آنها سرباز و سه نفر دیگر افسر ارتش بودند.
دور جدید درگیری گروه های مقاومت فلسطین با رژیم صهیونیستی از روز جمعه گذشته با حمله بالگردهای نظامی این رژیم به مناطق مسكونی غزه آغاز و با پاسخ كوبنده مقاومت سرانجام متوقف شد.
نیروهای مقاومت همچون جنبش مقاومت اسلامی فلسطین( حماس) و جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واكنش به حملات دشمن صهیونیستی، مناطق اشغالی در جنوب فلسطین اشغالی را با صدها موشك هدف قرار دادند.
براساس اعلام فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی، در جریان این جنگ، 700 فروند موشك از باریكه غزه به فلسطین اشغالی شلیك شده است.
براساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین، در این درگیری ها تاكنون 31 فلسطینی شهید و 175 نفر دیگر نیز زخمی شدند.
گستردگی پاسخ های گروه های مقاومت به تجاوزهای اسراییل مقام های تل آویو را بر آن داشت تا به سرعت دست به كار شده و با وساطت مصر آتش بس از بامداد دوشنبه گذشته برقرار كنند.
خاورم**9329*1436*1586
تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۱
تهران -ایرنا- یك شبكه تلویزیون رژیم صهیونیستی اذعان كرد كه به خاطر درگیری های اخیر و افزایش شدید بیماری های روحی و روانی در بین صهیونیست ها آنان با استفاده از گفت و گوهای ویدئویی مداوا می شوند.