به گزارش دريافتي روز چهارشنبه ايرنا از روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه شيراز، عضو هيات علمي بخش مديريت و برنامه ريزي آموزشي و هماهنگ كننده تيم مجازي اين دانشگاه اظهار داشت: هدف از برگزاري اين كلاس، ترويج ديپلماسي علم و فناوري، توسعه هم افزايي و همكاري هاي بين المللي دانشگاه شيراز با دانشگاه هاي برجسته جهان و ادامه توسعه تعامل خلاقانه علمي مشترك با دانشگاه صنعتي درسدن آلمان است.
قاسم سليمي افزود: اين دوره با شركت 15دانشجوي مقطع دكتري و كارشناسي ارشد از دانشگاه شيراز و 15 دانشجوي تحصيلات تكميلي از دانشگاه صنعتي درسدن آلمان برگزار شده است.
وي بيان كرد: مديريت تدريس اين دوره بر عهده پروفسور اريك شوپ، استاد و صاحب كرسي مديريت و انفورماتيك دانشگاه صنعتي درسدن است و تا پايان نيمسال دوم تحصيلي سال جاري ادامه دارد.
سليمي ادامه داد: محتواي درسي اين دوره كه به صورت مجازي و آنلاين (برخط) است از قبل ضبط شده و همزمان ارايه مي شود.
اين استاد دانشگاه شيراز گفت: بر اساس برنامه ريزي آموزشي صورت گرفته در طول برگزاري اين دوره، دانشجويان در قالب گروه هاي پنج تا شش نفره (مشترك) از هر 2 دانشگاه تعيين مي شوند.
سليمي افزود: در انتهاي اين دوره و در پايان نيمسال دوم تحصيلي سال جاري، با حمايت مالي موسسه DAAD و دانشگاه درسدن، تيم ايراني به نمايندگي دانشگاه شيراز براي ارايه دستاوردها و تعامل رو در رو با تيم هاي مجازي بين المللي و كسب تجارب بيشتر در يك سفر 10 روزه عازم آلمان و دانشگاه صنعتي درسدن مي شود.
بنا به اين گزارش مديريت برگزاري اين دوره در ايران به نمايندگي دانشگاه شيراز بر عهده قاسم سليمي، مدير پروژه ارتقاي جايگاه دانشگاه شيراز در تراز بين المللي است.
همچنين در دانشگاه صنعتي درسدن آلمان نيز اين دوره آموزشي با همكاري پروفسور اريك شوپ و سيد علي اكبر صفوي استاد دانشگاه شيراز كه طراح نخستين دانشگاه مجازي ايران است و براي فرصت مطالعاتي در درسدن بسر مي برد، برگزار مي شود.
دانشگاه شيراز كه قبل از انقلاب پهلوي نام داشت در سال 1325 خورشيدي تاسيس شد. اين دانشگاه هم اينك با داشتن بيش از 17هزار دانشجو در 75 رشته تحصيلي و بيش از 350 رشته – گرايش در قالب 15 دانشكده يكي از دانشگاه هاي برتر ايران است.
دانشگاه درسدن آلمان كه در سال 1828ميلادي تاسيس شد و از سال 1961تا كنون با نام دانشگاه صنعتي درسدن فعاليت مي كند، يك مركز علمي تحقيقاتي است و در زمره 10 دانشگاه بزرگ آلمان به شمار مي آيد.
اين دانشگاه حدود 35 هزار دانشجو دارد كه حدود سه هزار و 500 نفر از آنها را دانشجويان بين المللي از اروپا، آسيا و آمريكا تشكيل مي دهند.
7375 /6118
تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۵
شيراز-ايرنا- نخستين كلاس درس مشترك در مقطع تحصيلات تكميلي كه با عنوان يادگيري مشاركتي مجازي(Virtual Collaborative Learning) از آن نام برده شده براي دانشجويان دانشگاه شيراز و دانشگاه صنعتي درسدن آلمان در مركز آموزش هاي مجازي دانشگاه شيراز برگزار شد.