رامین فراهانی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: هم اكنون اورژانس جدید بیمارستان امام حسین(ع) در زمینی به مساحت چهار هزار متر مربع در 2 طبقه در حال ساخت است.
وی افزود: 11 میلیارد ریال اعتبار برای ساخت این اورژانس پیش بینی شده و طبق قرارداد تابستان امسال باید تكمیل و به بهره برداری برسد.
فراهانی ابراز امیدواری كرد: با ساخت و بهره برداری از اورژانس بیمارستان امام حسین(ع)، شاهد افزایش رضایت مندی مراجعان و ارتقای سطح خدمات به بیماران باشیم.
مدیر بیمارستان امام حسین(ع) ادامه داد: درحال حاضر اورژانس این بیمارستان با پیشرفت فیزیكی 70 درصد در حال ساخت است و دارای بخش های مختلفی است.
فراهانی بیان كرد: اورژانس فعلی بیمارستان امام حسین(ع) با 600 مترمربع جوابگوی مراجعان نیست، در حالیكه بیشتر مراجعان آن بیماران تصادفی و حوادث جاده ای است.
وی یادآور شد: هم اكنون خدمات اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) توسط متخصص طب اورژانسی و به صورت تمام وقت ارایه می شود و تمام تلاش ما ارایه خدمات مناسب و مطلوب به بیماران است.
مدیر بیمارستان امام حسین(ع) ملایر گفت: این بیمارستان به عنوان ترومای شهرستان های ملایر، نهاوند، تویسركان و شهرستان های همجوار است كه در این راستا مجهز به امكانات مورد نیاز همچون دستگاه ام آر آی، سی تی اسكن و دیگر تجهیزات است.
فراهانی با اشاره به فعالیت 43 پزشك متخصص و فوق تخصص و 13 پزشك عمومی در این بیمارستان افزود: سال گذشته با مساعدت دانشگاه علوم پزشكی همدان هشت پزشك متخصص شامل سه متخصص قلب، یك متخصص كلیه و مجاری ادرار، یك متخصص داخلی، 2 پزشك طب اورژانس و یك متخصص ارتوپد جذب شد.
وی با بیان اینكه هم اكنون 2 پزشك متخصص رادیولوژی در بیمارستان فعال هستند اظهار داشت: با توجه به اینكه این بیمارستان تمامی بیماران تصادفی جنوب استان را پوشش می دهد و ام آر آی مجهز دارد، 2 رادیولوژیست كم داریم كه پیگیری های لازم در این زمینه در حال انجام است.
مدیر بیمارستان امام حسین(ع) ملایر عمده ترین مشكل را كمبود در حوزه پزشك متخصص رادیولوژی و ارتوپدی عنوان كرد و افزود: بیشترین گلایه ها و نارضایتی های مردم در كمبود پزشك در این رشته ها است.
فراهانی اجرای هتلینگ بیمارستان امام حسین(ع) در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت را مطلوب ارزیابی كرد و ادامه داد: پیگیر جذب یك دستگاه رادیولوژی دیجیتال برای بیمارستان هستیم.
وی با اشاره به وجود 13 تخت سی سی یو و 9 تخت آی سی یو فعال در این بیمارستان بیان كرد: همچنان نیازمند افزایش تعداد تخت های بیمارستان هستیم كه امسال قرار است به تعداد تخت ها اضافه شود.
فراهانی همچنین به فعالیت بخش دیالیز با 17 تخت فعال اشاره كرد و افزود: به همت اداره اوقاف و امور خیریه ملایر و در راستای اجرای نیت واقف، بخش 25 تختخوابی این بیمارستان احداث و تجهیز شده و آماده بهره برداری است.
به گزارش ایرنا، بیمارستان امام حسین(ع) ملایر 165 تخت فعال دارد و به عنوان مركز ترومای جنوب استان همدان در حال فعالیت و ارایه خدمات است.
7528/2087
تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۲
همدان- ایرنا- مدیر بیمارستان امام حسین(ع) ملایر گفت: اورژانس فعلی این بیمارستان با توجه به حجم بالای مراجعان به عنوان بزرگترین مركز درمانی جنوب استان همدان، جوابگوی نیاز بیماران نیست و روند تكمیل اورژانس جدید باید سرعت گیرد.