تهران - ایرنا - سرمربی تیم ملی تفنگ زنان ایران گفت: اگر نمایندگان كشورمان در جام جهانی پكن حداقل برای مسابقه، فشنگ تست شده داشتند با 2 سهمیه المپیك در تفنگ بادی و خفیف به تهران باز می گشتیم.

«الهام هاشمی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ایران تنها تیم حاضر در جام جهانی پكن بود كه تیراندازانش فشنگ با سریال های تست شده با لوله تفنگ در اختیار نداشتند و با هر فشنگی كه تهیه شد به مصاف حریفان رفتند.
مربی سابق تیم ملی تیراندازی سنگاپور اظهار داشت: همه شرایط كشور را در بحث اقتصادی و تحریم ها می دانیم و اینجا صحبت از فشنگ برای تمرین نیست، بلكه در رقابتی منصفانه با حریفان قرار نداریم. حریفان روزانه دهها فشنگ مصرف می كنند و تیم ملی فشنگی برای تمرین نداشت.
وی ادامه داد: چینی ها فشنگ هایی برای فروش داشتند و ما بدون قدرت انتخاب باید هر چه داشتند برای مسابقات مرحله حذفی می خریدیم و با این وجود «نجمه خدمتی» با 2 امتیاز و «الهه احمدی» با چهار امتیاز از صعود به فینال باز ماندند. خدمتی با 1171 و احمدی با 1169 امتیاز از صعود به فینال بازماندند زیرا با كمترین فشنگ ممكن تمرین كردند و فشنگ تست شده برای مسابقه در اختیار نداشتند.

** عملكرد تیراندازان در پكن خوب بود
سرمربی تیم ملی تیراندازی زنان كشورمان با تاكید بر اینكه كسب نخستین سهمیه المپیك نتیجه كار تیمی ورزشكاران و تلاش كادر فنی بود، گفت: اعلام آخرین رنكینگ جهانی تیراندازی و صعود خدمتی از 29 به 11، احمدی از 23 به 18 و آرمیتا صادقیان از 71 به 59 در تفنگ بادی و به همین ترتیب در سه وضعیت هم تیراندازان چندین پله صعود داشتند كه از آن جمله خدمتی از رده 76 به 40 صعود داشت و 36 پله ارتقا را نشان داد.
وی اظهار امیدواری كرد همه مسئولان ذیربط در تامین فشنگ، دست كم فشنگ تست شده برای حضور در جام جهانی مونیخ تهیه كنند تا تیراندازان با شرایطی بهتر در مسابقات شركت كرده و شانس بیشتری در كسب سهمیه داشته باشند.
این مربی بین المللی همچنین به نیاز تیراندازان به اردو و مسابقات تداركاتی در كمپ های خارجی اشاره كرد و گفت: چنین اردو یا كمپ هایی اهمیت شان آنجا بیشتر مشخص می شود كه تیراندازان جدای از تمرین و مسابقه در كنار تیراندازان برتر جهانی، فرصت تامین فشنگ و اصلاح و بازبینی سلاح هایشان را خواهند داشت.

** همكاری من در مونیخ با فدراسیون پایان می یابد
سرمربی تیم ملی تیراندازی تفنگ زنان كشور از پایان همكاریش با فدراسیون تیراندازی تا جام جهانی مونیخ و انتخابی المپیك 2020 خبر داد و گفت: بنابر خواست برخی ملی پوشان و فدراسیون به صورت مقطعی به تیم ملی آمدم و قصد ماندن و همكاری طولانی مدت را نداشتم.
این ملی پوش اسبق تیراندازی اضافه كرد: هدف من تعامل با كادر فنی بود. قرار شد در دو مسابقه مهم و انتخابی المپیك یعنی جام جهانی پكن و مونیخ تیم را همراهی كنم و اوایل خرداد ماه این همكاری به پایان می رسد.
وی در خصوص اعزام تیم ملی به اردوی هانوفر پیش از جام جهانی مونیخ اظهار داشت: امیدوارم این اردو برگزار شود، ولی به نظر من فدراسیون باید برنامه ریزی دقیق تر داشته باشد و كمی زودتر برای حضور در مسابقات و اردوها اقدام كند تا اهدافش را بهتر و با مشكلات كمتری محقق كند.
هاشمی اضافه كرد: وضعیت اقتصادی و تحریم ها همه كشور و تمامی فدراسیون های ورزشی را با مشكلاتی جدی مواجه كرده اما بخشی از مشكلات مربوط به امروز و دیروز نیستند كه فقط تحت تاثیر تحریم ها باشند یا چیزی كه فدراسیون به تنهایی بتواند آن را حل كند.
سرمربی تیم ملی تفنگ زنان ادامه داد: بنابراین همكاری بخش های مختلف از جمله وزارت ورزش و جوانان می تواند در آماده سازی بهتر تیراندازان و اجرای به موقع برنامه ها، فدراسیون را در جهت كسب سهمیه و مدال المپیك یاری دهد.
وی در ادامه خاطر نشان كرد: در هر حال اگر فدراسیون قصد دارد كه فشنگ تهیه كند، شركت در اردوی هانوفر می تواند كمك موثری در تامین فشنگ باشد و اگر قرار است تیراندازان در چنین اردویی شركت كنند باید برنامه ریزی سریعتر انجام شد تا كارها برای دقیقه 90 نماند و برای تیراندازان و كادر فنی استرس ایجاد نكند.
هاشمی گفت: در صورتی كه امكان برگزاری اردوی خارجی هم نیست، باید مسابقات داخلی را بیشتر كنند تا تمرینات تیراندازان در قالب رقابت، اثر بخشی بیشتری در روند آماده سازی آنان داشته باشد.
ورزشی**1828**1067**