رحيم عبدالكريمي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: از مجموع زباله هاي توليد شده در اين شهرستان بيش از 80 درصد آن را زباله هاي شهري و مابقي را زباله هاي روستايي تشكيل مي دهد.
وي با بيان اينكه در اين شهرستان كمتر از پنج درصد زباله ها تفكيك مي شود، اظهار داشت: در اين شهرستان بازيافت زباله ها به صورت مكانيزه انجام نمي گيرد و اين مقدار از زباله اي كه تفكيك مي شود نيز به صورت سنتي و دستي صورت مي گيرد.
وي اضافه كرد: دفن پسماند در محل فعلي شهر بوكان خارج از ظرفيت است و در جابجايي محل دفن پسماند در قالب طرح جامع مديريت پسماند تعجيل شود.
سرپرست اداره حفاظت محيط زيست بوكان با اشاره به اينكه جمع آوري پسماند در اين شهرستان به صورت روزانه و مرتب انجام ميگيرد، گفت: امروزه حفاظت از محيط زيست در برابر آلايندههايي از قبيل پلاستيك و سموم به يك وظيفه اخلاقي و انساني تبديل شده است زيرا طبيعت و منابع زيستي بايد براي آينده گان حفظ شود.
عبدالكريمي افزود: يكي از مهمترين تهديداتي كه امروزه حيات زيست بوم كره زمين را تهديد مي كند معضل آلايندگي طبيعت و منابع طبيعي با پلاستيك است كه باعث آسيب هاي جدي برروي حيات وحش، محيط زيست و سلامت انسان خواهد شد.
وي افزود: توليد سالانه پسماند در جهان روز به روز بيشتر مي شود به طوري كه پيش بيني ميشود در دهه هاي آينده توليد پسماند به چندين 10 ميليون تُن در سال برسد و در صورتي كه اين حجم از پسماند بازيافت نشود به صورت جدي مي تواند محيط زيست را به نابودي بكشاند.
به گزارش ايرنا، سرانه توليد زباله هر فرد در بوكان روزانه يكهزار و 100 گرم است كه اين ميزان توليد زباله در مقايسه با سرانه كشوري كه 700 گرم براي هر شهروند برآورد مي شود، 400 گرم بيشتر است.
علاوه بر توليد اين حجم از زباله تر و خشك روزانه به طور متوسط 50 تن نخاله ساختماني نيز در اين شهر توليد مي شود.
بوكان در جنوب آذربايجان غربي قرار دارد؛ از مجموع 251 هزار نفر جمعيت اين شهرستان بيش از 196 هزار نفر در شهر ساكن هستند.
7510/6185/7129
تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۸
مهاباد- ايرنا- سرپرست اداره حفاظت محيط زيست بوكان گفت: در حال حاضر روزانه به طور متوسط 230 تُن انواع زباله در اين شهرستان توليد مي شود.