به گزارش ايرنا، حبيب الله خجسته پور روز يكشنبه در پنجاه و يكمين نشست سلامت و امنيت غذايي استان سمنان در سالن كوثر استانداري افزود: نشان دادن موفقيت كشورهايي كه طرح تحول در نظام سلامت را با موفقيت اجرا كرده اند نقش مهمي در كاهش مقاومت ها و افزايش رغبت مردم به اجرايي شدن اين طرح دارد.
وي ادامه داد: اجراي هر طرحي در ابتدا با مقاومت مواجه مي شود و اين طبيعي است، ولي بايد تلاش شود با نشان دادن مزايا و نكات مثبت اجراي طرح، مقاومت ها را كاهش داد و جامعه را توجيه كرد.
وي ابراز داشت: اجراي نظام ارجاع پيرو طرح تحول نظام سلامت نقش مهمي در بهبود خدمات رساني به افراد در حوزه درماني دارد، ولي براي دستيابي به نتيجه مطلوب بايد در شيوه اجرا دقت شود.
خجسته پور تصريح كرد: بيمه ها نمي توانند از عهده هزينه هاي درماني برايند به همين دليل سقف تعيين كرده و براساس اين تعيين سقف، نيازمند واقعي از خدمات درماني بي بهره مي ماند و اجراي نظام ارجاع زمينه بهره مندي همه اقشار جامعه از خدمات درماني را فراهم مي كند.
وي با اشاره به اينكه اجراي نظام ارجاع در كشورهاي توسعه يافته نشان از اهميت طرح است، يادآور شد: اجراي اين طرح در استان سمنان در ابتدا شايد با مقاومت هايي همراه باشد، ولي در ادامه مقاومت مردم و جامعه پزشكي كاهش مي يابد.
وي ابراز داشت: براي ضمانت و تاكيد بر اجرايي شدن طرح تحول نظام سلامت سند سه جانبه بين دانشگاه، دستگاه هدف و استانداري امضا شود.
**مردم در پويش كنترل فشار خون شركت كنند
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري سمنان با بيان اين كه منشا بسياري از بيماري ها فشار خون بالاست، گفت: شهروندان براي افزايش سطح سلامت خود و پيشگيري از بيماري ها در پويش كنترل فشارخون شركت كنند.
خجسته پور با بيان اين كه به بركت تلاش چهار دهه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي اكنون بيماري هاي واگير در كشور و استان سمنان كنترل شده و اين نوعي نعمت مجهول محسوب مي شود، ادامه داد: اكنون براي ارتقاي سلامت جامعه كنترل بيماري غيرواگير مانند فشار خون بالا در دستور كار است.
به گفته وي، بسيج به معناي تلاش همگاني و حضور آحاد مردم براي انجام كاري است و اكنون مردم بسيج وار در پويش كنترل فشار خون براي جلوگيري از شيوع بسياري از بيماري ها كه فشارخون بالا عامل آن محسوب مي شود شركت كنند.
خجسته پور خاطرنشان كرد: در چهار دهه گذشته بسياري از بيماري ها با ايجاد بسيج مردمي كنترل شد، اكنون دوباره اين پويش براي كنترل فشار خون فعال شود و با توجه به اين كه جامعه هدف اين پويش افراد بالاي 30 سال سن است انتظار مي رود مقاومت كمتر و موفقيت اجرا بالا باشد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري سمنان با اشاره به نقش رسانه در اطلاع رساني و آگاهي بخشي به مردم در ارتقاي بهداشت و كنترل بيماري ها، افزود: رسانه ها در آگاهي رساني و آموزش به مردم بيش از پيش تلاش كنند.
به گزارش ايرنا، در پنجاه و يكمين نشست سلامت و امنيت غذايي جمعي از مديران و مسئولان استاني حضور داشتند و درباره نظام ارجاع و چگونگي اجراي طرح كنترل فشار خون افراد بالاي 30 سال تبادل نظر شد.
7342/6103
تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۸
سمنان- ايرنا- معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري سمنان با بيان اين كه نظام ارجاع نظامي كارامد است، گفت: بخش هاي مختلف جامعه به اجراي نظام ارجاع پزشك خانواده كمك كنند و از مقاومت ها بكاهند.