به گزارش روز یكشنبه گروه علمی ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اسفندماه سال گذشته نخستین استارتاپ پیشرانههای دریایی با حمایت گروه دریایی ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری با ارائه 32 طرح برگزار شد.
برهمین اساس نیز 6 ایده از طرحهای شركت كننده در این استارت آپ، پس از دو مرحله داوری به عنوان طرحهای برتر انتخاب شدند.
**سرمایهگذاری در صنعت پیشرانههای دریایی
محسن نادری دبیر اجرایی نخستین استارتاپ پیشرانههای دریایی درباره سرنوشت طرحهای برتر این استارتاپ، اظهاركرد: تاكنون 10 جلسه بین مالكان طرحهای برتر و ایدههای منتخب و سرمایه گذاران برگزار شد. در این جلسات مقرر شد طرحهای برتر با سرمایه گذاری داوطلبان، وارد فاز اجرایی شوند.
به گفته وی، «هوشمندسازی پیشرانههای دریایی»، «هوشمندسازی بنادر كشور»، «جایگاه سیستم رانش در بهره وری ناوگان دریایی كشور»، «محركه اصلی»، «انتقال قدرت»، «پیشبرنده ها» و «پایش و نگهداری» از مهمترین نیازهای صنعت پیشرانههای دریایی است كه سرمایه گذاران تمایل بیشتری به سرمایه گذاری در این موضوعات دارند.
دبیر اجرایی نخستین استارت آپ پیشرانههای دریایی با اشاره به اینكه اجرایی شدن این طرحها مزایای مختلفی برای كشور دارد، عنوان كرد: فراخوان شركت در این استارتاپ برای تمامی دانشگاههای سراسر كشور و شركتهای دانش بنیان حوزه دریایی ارسال شده است.
وی تاكید كرد: به طورحتم برگزاری چنین استارتاپ هایی و حمایت از ایدههای برتر، كمك بزرگی در اشتغالزایی و كارآفرینی كشور خواهد بود.
علمی ** 1836 **1485
تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۹
تهران- ایرنا- با حمایت گروه دریایی ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تعدادی از استارتاپ های حوزه دریایی در مسیر تجاری شدن قرار گرفته اند.