شهركرد - ايرنا - مجري طرح هاي اشتغالزايي و اجتماع محور بنياد بركت در چهارمحال و بختياري گفت : با همت اين بنياد ، تاكنون زمينه اشتغال يكهزار و 820 نفر از روستاييان اين استان با دريافت تسهيلات ارزان قيمت فراهم شد.

به گزارش ايرنا، روانبخش رييسيان روز سه شنبه در جلسه كارگروه توسعه روستايي و عشايري چهارمحال و بختياري اظهار داشت: براي اشتغال اين تعداد، افزون بر 450 ميليارد ريال تسهيلات ارزان قيمت در سه شهرستان بن ، كوهرنگ و اردل پرداخت شد.
به گفته وي، اين طرح هاي اشتغالزا در بخش كشاورزي، خدمات و صنايع دستي است.
مجري طرح هاي اشتغالزايي و اجتماع محور بنياد بركت در چهارمحال و بختياري از پرداخت تسهيلات كم بهره در شهرستانهاي شهركرد، فارسان ، كيار، لردگان در امسال خبر داد.
رييسيان، سقف تسهيلات اشتغالزايي پرداخت شده به متقاضيان روستايي و شهرهاي كوچك جامعه هدف در سال گذشته را بين 60 تا 300 ميليون ريال به تناسب نوع شغل اعلام كرد و گفت: حداكثر سقف پرداختي امسال تا 490 ميليون ريال نيز افزايش يافته است.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري چهارمحال و بختياري نيز در اين جلسه گفت: عملكرد بنياد بركت در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي و اشتغالزايي در مناطق محروم روستايي اين استان مشهود و قابل توجه است.
مجيد نظري اظهار داشت: اين نهاد 8 هزار طرح محروميت زدايي در استان شناسايي كرده است و مسوولان اين بنياد از حدود 6 هزار طرح محروميت زدايي در استان ديدار داشته است.
وي ادامه داد: 3 هزار طرح داراي اهليت اجرايي در استان تشخيص داده شده است و حدود 2 هزار طرح براي دريافت تسهيلات به بانك هاي عامل معرفي شد.
معاون هماهنگي امورعمراني استانداري چهارمحال و بختياري، احداث 30 مسجد و مركز فرهنگي و يك هزار و 400 مسكن براي محرومان استان را از ديگر فعاليت هاي بنياد بركت در استان اعلام كرد.
وي افزود: بنياد بركت از سال 89 در اين استان فعاليت خود را آغاز كرده است و در سال هاي 96 و 97 تلاش هاي گسترده اي در اين استان انجام داده است.
نظري، اجراي طرح هاي همچون توليد فرش دستباف توسط زنان روستايي، زنبورداري، دامپروري، توليد گياهان دارويي و صنايع دستي را پتانسيل و ظرفيت بالاي مناطق روستاي استان عنوان كرد.
به گزارش ايرنا ، برخي اعضاي كارگروه توسعه روستايي و عشايري برخي مشكلات و چالش هاي پيش رودر ايجاد اشتغال در حوزه كاري خود بيان و تبادل نظر شد.
چهارمحال و بختياري داراي 947هزار نفر جمعيت است كه بخشي از اين جمعيت در مناطق روستايي و عشايري حضور دارند.
6199/2097