یزد - ایرنا - معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در ادامه بازدید روز سه شنبه خود از مراكز فناوری یزد ، از چهار واحد فناوری، نوآوری و مركز رشد این شهر بازدید كرد.

به گزارش ایرنا ، سورنا ستاری به همراه محمدعلی طالبی استاندار و جمعی از مدیران از مركز نوآوری و فناوری دانشگاه یزد بازدید كرد.
دانشگاه یزد برای استفاده بیشتر از ظرفیت و توانایی‌های داشگاه ،واحدهای پژوهشی و توسعه فضای نوآوری، كارآفرینی و هدایت نتایج طرح‌های پژوهشی، پایان‌نامه‌ها و فعالیت‌های علمی به سوی تجاری‌سازی، اقدام به ایجاد مركز نوآوری و فناوری كرد.
این مجموعه شامل كارگاه نوآوری، مراكز شتاب‌دهنده خصوصی و مركز رشد فناوری (شركت های فناور و دانش‌بنیان) است.
ستاری همچنین با حضور در مركز رشد دانشگاه علوم پزشكی شهید صدوقی یزد ( مركز رشد زیست فناوری پارك علم و فناوری یزد) از بخش های مختلف این مجموعه بازدید كرد.
این مجموعه اسفند 1383 همزمان با شكل گیری پارك علم و فناوری یزد و پس از مركز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات شكل گرفت.
این مركز اوایل فعالیت در 2 طبقه از ساختمان اداری پارك فعالیت داشت و با گسترش فعالیت های پارك و انتقال ستاد اداری به مجموعه مركز فناوری اقبال ساختمان اداری پارك واقع در مجتمع اداره های استان به عنوان ساختمان مركز رشد زیست فناوری انتخاب شد.
مركز رشد زیست فناوری آذر 1385 با ابلاغ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پس از طی 2 سال فعالیت ، به عنوان اولین مركز رشد زیست فناوری كشور ، مصوبه قطعی خود را از وزارت علوم دریافت كرد.
معاون رئیس جمهوری در ادامه از بخش های مختلف پژوهشگاه علوم تولید مثل یزد بازدید و با كاركنان این مجموعه ، گفت و گو كرد.
پژوهشگاه علوم تولید مثل (مركز تحقیقاتی و درمانی ناباروری) یزد در سال 1368 به همت و پیگیری جمعی از متخصصان دانشگاه علوم پزشكی و به دنبال ارائه طرح تحقیقاتی بررسی میزان موفقیت لقاح خارج رحمی در زوج های نابارور و تلاش برای برگزاری كنگره های علمی در این مورد تاسیس شد.
این مجموعه در سال 79 از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكی به عنوان قطب علمی كشور در زمینه ناباروری و تولید مثل و در سال 1380 هجری شمسی به عنوان مركز تحقیقاتی نمونه در جشنواره پژوهشی رازی معرفی شد.
سالانه هفت هزار و 500 زوج جهت درمان ناباوری به این مركز مراجعه می كنند و تاكنون 12 هزار نوزاد به روش آی.وی.اف (یكی از روش های درمانی پیشرفته كمك باروری) متولد شدند.
همچنین دكتر ستاری از كارخانه نوآوری یزد در مجموعه ریسندگی درخشان دیدن كرد.
راه‌اندازی كارخانه های نوآوری و پارك‌های تخصصی حوزه فناوری اطلاعات در كشور از برنامه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است كه با ایجاد آنها، شركت‌های حوزه فاوا و افراد مستعد در این حوزه می‌توانند در این پارك مستقر و بنا بر قوانین ویژه پارك‌های علم و فناوری از تسهیلاتی مانند بیمه و معافیت های مالیاتی بهره مند شوند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به منظور بازدید از شركت ‌های دانش بنیان منتخب شهرك صنعتی و مركز رشد دانشگاه علوم پزشكی و دانشگاه یزد، پژوهشگاه علوم تولید مثل، كارخانه نورآوری و بازدید از چند شركت دانش بنیان مستقر در پارك علم و فناوری به یزد سفر كرد.
حضور در نشست شورای هماهنگی فناور‌ی ، دیدار با نماینده ولی فقیه و شركت در شورای اقتصاد مقاومتی از دیگر برنامه‌های سفر یكروزه ستاری به یزد است.
1968/ 6197