«محمدمهدي شهرياري» روز چهارشنبه در حاشيه بازديد از واحدهاي توليدي شهرك صنعتي فاز 3 اروميه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اينكه مشكل مالياتي يكي از موانع توليد در اين منطقه است، افزود: طبق بررسي ها 13 سال معافيت مالياتي براي واحدهاي توليدي مستقر در اين مناطق در نظر گرفته شده است و بايد روند اجراي اين قانون پيگيري شود.
وي ادامه داد: باتوجه به اينكه امسال به نام رونق توليد نام گذاري شده است تلاش مي شود واحدهاي راكد و نيمه فعال با ظرفيت كامل وارد مدار توليد شود.
وي تاكيد كرد: استفاده از ظرفيت كامل واحدهاي توليد زمينه ساز و نويد بخش فراهم آمدن اشتغال در استان است.
وي با اشاره به اينكه امروز چند واحد توليد به مدار توليد برگشت، اعلام كرد: مشكل اين واحدها بيشتر مشكل بانكي و وام هاي سال هاي گذشته بود.
وي بيان كرد: مقرر شد به صورت ويژه با مديران بانك هاي عامل جلسات متعددي برگزار شود تا اين مشكل واحدهاي توليدي حل و فصل شود.
استاندار آذربايجان غربي گفت: برخي از واحدهاي جديد نيز كار ساخت و ساز را شروع كردند و مقرر شد در بخش سرمايه در گردش اين واحدها مساعدت گردد تا ميزان اشتغال اين بخش نيز افزايش يابد.
شهرياري بيان كرد: در حال حاضر عمليات اجرايي واحد توليدي آلماني «دُهلر/Dohler» با سرمايه گذراي 12 ميليون يورويي در حال اجراست و فاز نخست آن تا 2 ماه آينده به بهره برداري مي رسد.
وي اعلام كرد: شركت دهلر با سرمايه گذاري بخش خارجي از كشور آلمان با استفاده از آخرين تكنولوژي روز، توليدكننده انواع كنسانتره و آبميوه بوده كه بخش كنسانتره آن در سال آينده قابل بهره برداري است.
وي ابراز اميدواري كرد تا با بهره برداري از اين واحد توليدي صادرات محصول آغاز و اين امر موجب جذب سرمايه و ارز براي كشور و استان شود.
به گزارش ايرنا امروز /چهارشنبه 25 اردبيهشت/ استاندار آذربايجان غربي، معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار، مدير كل شهرك هاي صنعتي و جمعي از مسوولان اين استان از واحدهاي توليدي اروم شمش سبلان، نماكاران هزاره سوم، صنايع فولاد فردوس باختر، سنگين فلز و دهلر ايرانيان مستقر در شهرك صنعتي فاز 3 اروميه بازديد كردند.
آذربايجان غربي از نظر صنعتي يكي از استان هاي كم برخوردار كشور به شمار مي رود اما با اجراي قانون خروج از ركود تدويني دولت تدبير و اميد، اقدامات خوبي در راستاي بازگشت واحدهاي توليدي و صنعتي اين استان به مدار توليد آغاز شده است.
در حال حاضر 25 شهرك و ناحيه صنعتي از 35 مورد مصوب آذربايجان غربي فعال بوده كه يكهزار و 100 واحد صنعتي را در خود جاي داده است و 20 درصد از اين واحدهاي توليدي با ظرفيت پايين فعاليت مي كند.
سازمان صنايع كوچك و شهرك هاي صنعتي ايران از شهريور 1384 فعاليت خود را آغاز كرد و بر اساس مصوبه مجلس شوراي اسلامي يك سازمان توسعه اي به شمار مي رود.
9918/7129
تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۴
اروميه- ايرنا- استاندار آذربايجان غربي گفت: واحدهاي توليدي اين استان كه به دليل مشكل مالياتي تحت فشار است مورد بررسي قرار مي گيرد تا پس از ارزيابي، تدابير لازم براي رفع اين مشكل انديشيده شود.