به گزارش ايرنا، حجت الاسلام محمدرضا عصمتي روز چهارشنبه در نشست شوراي زكات تربت حيدريه افزود: جلسات شوراي زكات در اين شهرستان يك بار در سال و آن هم در فصل برداشت گندم و جو برگزار مي شود و اين بدان معناست كه شايد زكات مختص گندم و جو است و اين در حالي است كه كشت اين دو محصول در اين منطقه كاهش يافته است.
وي اظهار داشت: برگزاري جلسات به صورت فصلي اين امكان را فراهم مي كند كه علاوه بر بررسي مسايل جانبي اين فريضه مهم، روش هاي تبليغي و راهكارهاي جمع آوري زكات نيز مورد بحث و بررسي قرار گيرد.
وي با تاكيد بر ضرورت حركت به سوي تبليغ و احياي زكات مستحب گفت: وقتي زكات واجب مطرح مي شود مردم به آن مكلف هستند اما چون كشت محصولات مختص زكات در اين منطقه رو به كاهش است و با توجه به ساير اندوخته هاي مالي مردم اين منطقه كه كم هم نيست، مي توان با تبليغ و احياي زكات مستحب در كمك به فقرا و نيازمندان نقش بيشتر ايفا كرد.
رئيس شوراي زكات تربت حيدريه خواستار ارايه گزارش و ملموس شدن هزينه هاي زكات براي مردم شد و افزود: اگر مصارف زكات براي فعاليت هايي كه قابل ديدن هستند، به مردم نشان داده شود اين فريضه به صورت واقعي تبليغ و ترويج خواهد شد.
حجت الاسلام عصمتي اظهار داشت: در برخي روستاها زنان سرپرست خانوار و معلولاني كه زير پوشش بهزيستي هستند، از دريافت زكات محرومند لذا افرادي كه تبليغ، ترويج و جمع آوري زكات را برعهده دارند بايد نسبت به اين مهم نيز توجه داشته باشند.
رئيس كميته امداد امام خميني(ره) تربت حيدريه نيز در اين مراسم از جمع آوري 14 ميليارد ريال زكات در اين شهرستان طي سال گذشته خبر داد و گفت: هر سال توافقنامه اي مبني بر توان و تعهد جمع آوري زكات به امضا مي رسد كه پارسال كميته امداد اين شهرستان 17 ميليارد و 200 ميليون ريال تعهد داشت كه از اين ميزان 14 ميليارد ريال در حوزه هاي كمك به نيازمندان، مباحث عمراني و خيران جمع آوري شد.
عباس تركمن زاده با بيان اينكه از اين مبلغ 6 ميليارد و 200 ميليون ريال از محل جمع آوري زكات در بخش مركزي و بايگ بوده است، افزود: امسال نيز همچون گذشته در نظر داريم زكات جمع آوري شده هر منطقه و روستا را در همانجا هزينه كنيم.
شهرستان 225 هزار نفري تربت حيدريه در 150 كيلومتري جنوب غربي مشهد قرار دارد.
7079/6121 / 6053
تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۱
تربت حيدريه- ايرنا- امام جمعه تربت حيدريه با انتقاد از برگزاري جلسات شوراي زكات به صورت سالانه، گفت: تبليغ و ترويج فريضه زكات در جامعه ضعيف است و مي توان با برگزاري اين جلسات به صورت فصلي و تبليغ ماهرانه و هنرمندانه در جمع آوري زكات نقش بيشتري ايفا كرد.