محمد دستوراني عصر چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: بيش از 50 درصد مدارس استان سمنان را خيّران مي سازند و ادامه اين رويه براي بازسازي تمامي مدارس تخريبي و فرسوده اجتناب ناپذير است.
وي با بيان اينكه نقش خيران در فراهم كردن امكانات براي تحصيل دانش آموزان در سال هاي گذشته برجسته بوده است، گفت: دولت به تنهايي قادر به بازسازي مدارس تخريبي سمنان نيست.
دستوراني اضافه كرد: جمعيت شهرستان هاي صنعتي استان سمنان رو به افزايش است و با برنامه ريزي هدفمند بايد براي ساخت مدارس جديد در اين مناطق اقدام كرد.
مديركل آموزش و پرورش استان سمنان ادامه داد: بيش از 310 خير مدرسه ساز در سمنان فعاليت دارند كه براساس آمار روز به روز به تعداد اين افراد براي مشاركت در ساخت مدرسه افزوده مي شود.
دستوراني با اشاره به اينكه بيش از 50 درصد از مدارس استان سمنان در سه سال گذشته با همكاري خيّران ساخته شد، افزود: رقم كشوري ساخت مدرسه با مشاركت خيران در حدود 35 درصد است.
وي تصريح كرد: دولت تمام امكانات خود را براي بازسازي مدارس فرسوده در سال هاي گذشته به كار گرفته و با همدلي مردم و مسئولان براي تجهير فضاي آموزشي در استان اقدام مي شود.
مديركل آموزش و پرورش استان سمنان خاطر نشان كرد: خيران در اين شرايط سخت اقتصادي آموزش و پرورش را در امر مدرسه سازي تنها نگذارند و با همراهي اين فرهيختگان مي توان براي توسعه و آباداني ايران اسلامي گام برداشت.
به گزارش ايرنا، در استان سمنان پنج هزار و پنج كلاس درس به مساحت 653 هزار و 934 متر مربع وجود دارد و 41 درصد كلاس هاي درس اين استان فرسوده و36 درصد مدرسه ها تخريبي است.
بيش از هشت هزار معلم در يك هزار و 100 مدرسه استان سمنان به 120 هزار دانش آموز آموزش مي دهند.
7339/6103
تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۵
سمنان- ايرنا- مديركل آموزش و پرورش استان سمنان گفت: بازسازي مدارس فرسوده و تخريبي استان به منظور افزايش كيفيت در آموزش بدون مشاركت و همراهي خيران امكانپذير نيست.