تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۳

قم - ایرنا - امام جمعه شهر قنوات قم گفت: زندگانی پر خیر و بركت و فداكاریهای حضرت خدیجه (س) همسر رسول گرامی اسلام (س) باید بیش از پیش در جامعه تبیین شود.

حجت الاسلام و المسلمین رضا كرمی پور روز پنجشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا،افزود: رسانه ها با اطلاع رسانی در این زمینه می توانند در معرفی ایشان به جامعه نقش موثری داشته باشند.
وی ادامه داد: پشتیبانی حضرت خدیجه(س) از پیامبر اعظم(ص) و تقدیم كلیه اموال خود به ایشان، موجب گسترش اسلام در نقاط مختلف عالم شد.
وی گفت: حضرت خدیجه(س) به عنوان همسر فداكار پیامبر اكرم(ص) دارای شخصیتی والا در جهان اسلام است و همه گروه های اسلامی قدردان تلاش های ایشان برای نشر و گسترش دین خدا و انجام رسالت حضرت محمد(ص) هستند.
كرمی پور افزود: آن حضرت پس از ابلاغ رسالت حضرت محمد(ص) نخستین بانویی بود كه به ایشان ایمان آورد و تمام اموالش را برای تبلیغ دین اسلام بخشید.
وی ادامه داد: زمانی كه كفار مكه با محاصره اقتصادی، مسلمانان را زیر شدیدترین فشارها قرار دادند، حضرت خدیجه(س) با پشتیبانی مالی خود، نقش بسزایی برای سپری كردن این دوران داشتند و با فداكاری ایشان مسلمان توانستند در برابر تحریم شدید كفار مقاومت كنند.
كرمی پور با اشاره به لزوم یادآوری نام و فداكاری های حضرت خدیجه(س) در دوران كنونی، گفت: حضرت محمد(ص) و ائمه اطهار(ع) همواره از نقش موثر این بانوی فداكار برای گسترش اسلام یاد می كردند و امروز نیز باید از شخصیت ایشان به عنوان همسر وفادار پیامبر(ص) با برگزاری همایش ها و برنامه های فرهنگی، زیاد نام برده شود.
وی بیان كرد: مجالس عزاداری حضرت خدیجه(س) در شهر قم كه میزبان یكی از فرزندان گرانقدر این بانوی بزرگ اسلام است باید جلوه ای خاص داشته باشد و همه مومنان نسبت به شركت در این مجالس اهتمام لازم را داشته باشند.
حضرت خدیجه(س)، همسر گرامی پیامبر بزرگوار اسلام(ص)، 15 سال قبل از عام الفیل و 65 سال پیش از هجرت نبوی در شهر مكه دیده به جهان گشود و پس از 65 سال زندگی با شرافت و فضیلت سرانجام در تاریخ 10 رمضان سال دهم بعثت و سه سال قبل ازهجرت رسول خدا(ص) به مدینه به لقاء الله پیوست.
نام ایشان خدیجه، نام پدرشان «خویلد ابن اسد» ونام مادرشان «فاطمه دختر زائدة بن الاصم» می باشد.
حضرت خدیجه(س) نخستین ام المومنین است كه در قرآن مجید به عنوان یكی از زنان پیامبر مورد توجه است.
آن حضرت پس از ازدواج با پیامبر اسلام(ص) همه اموالش را قبل از اسلام و بعد از آن، در اختیار رسول گرامی اسلام گذاشت.
7405/ 6133/