به گزارش خبرنگار ايرنا، استان مازندران يك هزار و 400 خير مدرسه ساز دارد كه همواره همپا با دولت و آموزش و پرورش و گاهي حتي يك گام جلوتر در توسعه و نوسازي فضاي آموزشي استان فعال هستند و از ابتداي انقلاب كارنامه خوبي در زمينه مدرسه سازي از خود به جاي گذاشتند.
در تازه ترين گزارش اداره كل تجهيز، توسعه و نوسازي مدارس مازندران، در سال 97 خيرين مدرسه ساز كارنامه 76 درصدي تحقق به تعهدات خود را به جاي گذاشتند كه با توجه به افزايش قيمت نه تنها روند كاهشي نداشت ، بلكه افزايش 6 درصدي را نيز به دنبال داشت.
مديركل نوسازي آموزش و پرورش مازندران روز پنجشنبه به خبرنگار ايرنا گفت: در سال 97 تعداد 24 پروژه در متراژ 16 هزار و 600 متر مربع با 108 كلاس درس توسط خيرين مازندران ساخته شد.
قربانعلي شيرزاد هزينه خيرين براي پروژه هاي ذكر شده در سال 97 را بيش از 201 ميليارد ريال عنوان كرد و گفت: بيشترين پروژه ها در شهرستان بابل با 6 و شهرستان نور با چهار پروژه بوده است كه همگي تحويل در حال بهره برداري است.
وي ادامه داد كه از ابتداي انقلاب تاكنون 2هزار و 973 پروژه دولتي و مشاركتي در بخش آموزشي و پرورشي با 17هزار و 581 كلاس درس در مساحت 2 ميليون و 180 هزار مترمربع با هزينه اي بالغ بر پنج هزار و 555 ميليارد ريال در استان مازندران اجرا شده است.
مديركل نوسازي مدارس مازندران با اشاره به تاسيس مجمع خيرين مدرسه ساز در سال 77، گفت: در 20 دوره جشنواره خيرين مدرسه ساز تعداد 827 پروژه آموزشي، پرورش و فضاي ورزشي با چهار هزار و 447 كلاس درس در متراژي به وسعت يك ميليون و 689 هزار و 57 متر مربع توسط خيرين ساخته و تحويل مجموعه هاي آموزشي استان مازندران شد.
شيرزاد با بيان اينكه در سال 96 تحقق تعهدات خيرين 70 درصد بود، افزود: سال گذشته اين آمار به 76 درصد تحقق رسيد، در حالي كه اگر نوسانات قيمت ها نبود تحقق تعهد خيرين بيش از اين ميزان مي بود.
مديركل نوسازي مدارس مازندران طرح هاي نيمه تمام مردمي و مشاركتي استان را نيز بيش از 40 طرح با حدود 200 كلاس درس اعلام كرد و گفت: در حال حاضر يكهزار و 400 نفر خير مدرسه ساز در مازندران فعال هستند.
** 40 درصد مدارس مازندران تخريبي يا نيازمند مقاوم سازي هستند
شيرزاد با بيان اينكه يك سوم كلاس هاي درس استان نيازمند مقاوم سازي هستند افزود: حدود 20 درصد از كلاس هاي درس تخريبي و بايد از نو بازسازي شوند.
گفتني است كه در حال حاضر بيش از چهار هزار و500 مدرسه با بيش از 22 هزار كلاس درس در استان فعال هستند.
وي با اشاره به اينكه اكنون در جنگ اقتصادي به سر ميبريم و همه بايد براي تقويت دولت به خصوص در طرح هاي عمراني آموزشي شركت كنيم ، افزود: خيرين تا به اينجا نقش خود را براي كمك به فضاي آموزشي كشور به خوبي ايفا كرده و اميد مي رود از اين پس نيز شاهد حضور خيرين براي اتمام و يا ساخت طرح هاي آموزشي باشيم.
**30 خرداد بيست و يكمين جشنواره خيران مدرسه ساز
شيرزاد همچنين با اشاره به برگزاري بيست و يكمين جشنواره خيران مدرسه ساز در 30 خرداد 98 گفت: جشنواره هاي شهرستاني زودتر از جشنواره استاني آغاز به كار خواهد كرد.
وي ادامه داد: برنامه ما اين است كه در هر جشنواره محوريت با خيرين جديد برگزار مي شود و 70 درصد از مدعوين اين جشنواره تلاش مي شود از خيران جديد باشند كه طي چندسال گذشته به جمع خيران پيوسته اند.
وي بهره مندي از خيران و دانش آموزان در جشنواره شهرستاني، تقدير از دانش آموزان ممتاز كشوري مدارس خيرساز و دعوت و تقدير از اعضاي بانوان خير شهرستان را از برنامه هاي اين جشنواره اعلام كرد.
شيرزاد رويكرد جشنواره امسال را تقدير و دعوت از جوانان فعال و مشاركت كننده عنوان كرد و گفت: از بانك ها و صنايع نيز در اين جشنواره دعوت خواهد شد.
وي هدايت و جذب كمك هاي خرد مردم را نيز از برنامه ها و اهداف جشنواره برشمرد و گفت: در جشنواره نوزدهم استان مازندران مقام سوم كشور شد.
7335/1899
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۵
ساري – ايرنا – برغم نوسانات ارزي و افزايش قيمت ها در سال 97، خيرين مدرسه ساز مازندران به 76 درصد از تعهدات خود عمل كردند كه نه تنها نسبت به سالهاي قبل كاهش نداشت، بلكه افزايش 6 درصدي را نيز تجربه كرد.