قصرشيرين- ايرنا- عمليات اجرايي احداث جاده گيلانغرب به سومار عصر پنجشنبه با حضور هوشنگ بازوند استاندار كرمانشاه آغاز شد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، استاندار كرمانشاه در آيين آغاز عمليات اجرايي جاده گيلانغرب به سومار گفت: اهميت وجود بازارچه مرزي سومار شرايطي را ايجاد كرده تا اين طرح فراتر از ملي باشد.
هوشنگ بازوند افزود: احداث جاده دسترسي و زيرساخت‌هاي جاده گيلانغرب به سومار، به طور قطع كمك مي كند تا از اين پس شاهد دريچه جديدي در راستاي توسعه استان كرمانشاه به ويژه براي افزايش صادرات باشيم.
وي اظهار كرد: پارسال در سطح ملي مجوز 2 طرح براي استان كرمانشاه صادر شد كه يكي از آنها جاده گيلانغرب به سومار و ديگري مسير قزانچي پاوه بود كه در سايه همدلي و وفاق اين اتفاق خوب افتاد.
مديركل راه و شهرسازي استان كرمانشاه نيز گفت: طول جاده گيلانغرب به سومار 68 كيلومتر با احتساب كمربندي شهر گيلانغرب تا بازارچه سومار است.
مسعود شريفي افزود: اعتبار مصوب اين پروژه 169 ميليارد تومان است كه از امروز عمليات اجرايي آن آغاز مي شود.
وي اظهار كرد: احداث اين پروژه مسافت گيلانغرب به سومار را 20 كيلومتر و مسير كربلا را نيز 50 كيلومتر كاهش مي دهد.
نماينده مردم قصرشيرين، سرپل ذهاب و گيلانغرب در مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: ايجاد بازارچه سومار، آرزوي ديرينه مردم گيلانغرب براي دسترسي به مرز و نقش آن در خروج متطقه از بن بست را موجب شد.
فرهاد تجري افزود: رونق اقتصادي منطقه، تكميل زيرساخت هاي دسترسي و توسعه سامانه گرمسيري، دسترسي آسان مناطق شمالي و مركزي كشور به عتبات عاليات، تسهيل در صادرات و واردات، كم نمودن هزينه حمل نقل و.... از ديگر مزايا و اهداف و اهميت اين پروژه است.
استاندار كرمانشاه در ادامه قرار است مسجد علي ابن ابيطالب شهر سرمست را كلنگ زني و در جمع مردم شهر سرمست سخنراني كند.
مرز سومار نزديك ترين مرز كشور به مركز عراق و همچنين عتبات عاليات است.
مرز سومار همچنين نزديك ترين مرز كشور به بغداد محسوب مي شود كه كمترين فاصله را به كربلاي معلا و استان هاي جنوبي عراق دارد.
بخش سومار در فاصله 90 كيلومتري شهر قصرشيرين واقع شده و با عراق 86 كيلومتر مرز مشترك دارد.
اين بخش داراي 2 شهر سومار و نفت شهر و 13 روستاست.
گيلانغرب در غرب كرمانشاه بيش از 72 هزار تن جمعيت دارد.
3012/8066/7398