به گزارش ایرنا، این عضو شورای شهر تهران شامگاه پنجشنبه توئیت كرد: دوچرخه یك مُد حمل و نقل پاك است كه استفاده از آن به ویژه در شهرهایی كه با آلودگی هوا روبرو هستند یك ضرورت است.
وی ادامه داد: منع نیمی از جمعیت یعنی از زنان از دوچرخه سواری كه یك ورزش مفید برای سلامتی است، نه مبنای قانونی، نه شرعی و نه عقلی دارد.
چندی پیش دادستان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تصریح كرده بود: بر طبق فتوای علما و همچنین براساس قانون، دوچرخه سواری بانوان در فضای عمومی فعل حرام است.
علی اصفهانی افزوده: بر این اساس به نیروی انتظامی اعلام شد كه اگر مواردی از دوچرخه سواری بانوان در سطح شهر دیده شد در نوبت اول خیلی محترمانه تذكر بدهند و اگر فرد مدارك هویتی دارد از او بگیرند و در غیر این صورت دوچرخه فرد را توقیف كنند.
وی ادامه داد: افراد باید به پلیس امنیت مراجعه كنند و پلیس نیز برای بار اول از آنها تعهد می گیرد و بدون مجازات مدارك و یا دوچرخه آنها را باز می گرداند؛ اگر این اقدام برای بار دوم و سوم ادامه یابد با فعل حرام صورت گرفته طبق قانون مجازات اسلامی برخورد می شود.
از سوی دیگر از سال گذشته با اجرای طرح دوچرخه های اشتراكی در تهران برخی از شهروندان به این ورزش روی آورده و به صورت روزمره از این دوچرخه ها استفاده می كنند.
تهرام/9343//1348
تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۵
تهران- ایرنا- شهربانو امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران در توئیتر خود نوشت: منع نیمی از جمعیت یعنی زنان از دوچرخه سواری كه یك ورزش مفید برای سلامتی است، نه مبنای قانونی، نه شرعی و نه عقلی دارد.