«عباس هاشمی» امروز (جمعه) در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا خاطرنشان كرد: مشتریان این برندها مطمئن باشند همچنان می توانند از خدمات پس از فروش آنها برخوردار شوند.
به گفته این مقام مسئول، كارخانه های برندهای یاد شده در كشور دایر و فعال است و طرف های كره ای نیز برای تامین نیاز كارخانجات و بازار ایران اعلام آمادگی كرده اند.
وی منكر تاثیرگذاری تحریم ها بر نحوه همكاری این برندها در بازار ایران نشد، اما گفت: با وجود فشارهای بین المللی، سختی نقل و انتقالات بانكی و تحریم برخی اقلام، اما شركت های ال. جی، سامسونگ و دوو با احتیاط همكاری با كشورمان را دنبال كرده و به دنبال راه حل های مختلفی برای دور زدن تحریم ها هستند.
رئیس هیات مدیره انجمن لوازم صوتی و تصویری ایران پیشتر به ایرنا گفته بود: هدف اصلی شركت های تولیدكننده لوازم خانگی در كشور كه تحت برند كره جنوبی كار می كنند، افزایش عمق تولید و استفاده از قطعات و پیمانكاران داخلی تا حد ممكن است كه در این زمینه موفق عمل كرده اند. امروز ارزبری محصولات كره ای در ایران به طور متوسط 50 درصد كاهش یافته است.
به گزارش ایرنا، پیش از این نماینده شركت سامسونگ در منطقه در حضور وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت اعلام كرده بود ایران از توان بالایی برای تبدیل شدن به مركز صادراتی منطقه در لوازم خانگی برخوردار است.
امروز با انتقال فناوری كره جنوبی در زمینه ساخت و تولید انواع لوازم خانگی، حتی تعمیر و نگهداری خطوط تولیدی و ماشین آلات به دست مهندسان ایرانی انجام می شود و با راه اندازی واحدهای تحقیق و توسعه (R&D) در عرصه طراحی و ساخت قالب های جدید اقدام های خوبی شده است.
یكی از برندهای كره ای حتی در شرایط سخت تحریم های دوره گذشته اجازه تولید به ایران داد و همین موضوع ارزش افزوده بالایی برای كشور به دنبال داشته است.
اهمیت این موضوع وقتی بیشتر می شود كه بدانیم تا پنج سال پیش واردكننده محض لوازم خانگی از كره جنوبی بودیم اما امروز در محصولات گروه برودتی چون یخچال و ساید درصد چشمگیری داخلی سازی صورت گرفته است و هر روز بر عمق ساخت داخل آن افزوده می شود.
اقتصام*3065*9189
تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۴
تهران- ایرنا- مدیركل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت كه با وجود تحریم های بین المللی، اما همكاری با برندهای مطرح لوازم خانگی كره ای و خدمات پس از فروش این شركت ها همچنان ادامه دارد.