نازنین رحمانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا، درباره اردوهای تیم ملی روئینگ زنان در مسیر كسب سهمیه المپیك اظهار كرد: تمرین های خوبی را پشت سر گذاشته ایم و با اینكه شش ماه آخر سال گذشته را از دست داده بودیم، شرایطمان خوب است.
دارنده دو مدال نقره بازی های آسیایی جاكارتا افزود: بعد از این بازی ها مدتی را استراحت كردیم اما باید اردوها شروع می شد كه این اتفاق نیفتاد. تقریبا تا زمانی كه انتخابات فدراسیون برگزار شد، برنامه ای نداشتیم و تمرین نكردیم و این مساله واقعا بر كیفیت فنی و بدنی ما تاثیر گذاشت.
وی ادامه داد: با آغاز سال جدید تمرینات ما دوباره با شكلی جدی آغاز شد. به هر حال از آمادگی دور بودیم اما زیر نظر مربی تیم ملی به خوبی تمرین كردیم و اندك اندك شرایطمان بهتر شده است. برای كسب سهمیه المپیك تلاش می كنیم اما واقعا كارمان سخت است و امیدوارم بتوانیم در این مسیر موفق شویم.
رحمانی درباره سهمیه المپیك بیان كرد: تغییراتی در نحوه كسب سهمیه المپیك ایجاد شده و این مساله كار را دشوار كرده است. همه كشورهای آسیایی بعد از بازی های آسیایی جاكارتا با بهترین شرایط تمرین كرده اند. از حریفان خبر داریم كه اردوهای اروپایی گذاشته اند و برنامه خوبی داشتند و ما شش ماه تعطیل بودیم تا رئیس جدید كارش را شروع كرد. به هر حال ما تلاشمان را می كنیم اما واقعا كار دشواری داریم.
دارنده مدال نقره روئینگ دو نفره در بازی های آسیایی 2019 افزود: هدف ما رسیدن به المپیك است. حضور در این رویداد مهم برای هر ورزشكاری یك افتخار است اما همانطور كه گفتم كارمان دشوار است و باید خیلی تلاش كنیم. انشالله كه بتوانیم موفق شویم.
او با اشاره به وضعیت كنونی قایقرانی نیز بیان كرد: آقای سهرابیان چند ماه است كه وارد فدراسیون شده و تمام تلاشش این است كه به خوبی برنامه ریزی كند. به هر حال دست فدراسیون بسته است و با محدودیت هایی مواجه هستند. در این مسیر قایقرانی به عنوان یك رشته پرمدال نیاز به حمایت های ویژه وزارت ورزش و كمیته ملی المپیك دارد.
رحمانی با اشاره به پتانسیل قایقرانی افزود: تمام كشورها بر روی رشته های پرمدال خود سرمایه گذاری می كنند. رشته هایی كه در المپیك و بازی های آسیایی تعداد مدال زیادی دارند همیشه مورد توجه كشورهای دنیا به خصوص آسیایی ها بوده و ما اگر می خواهیم ورزشكاران ایرانی هم در این رشته ها موفق شوند، باید برنامه ویژه برایشان داشته باشیم.
وی ادامه داد: قایقرانی مدال های زیادی در بازی های آسیایی و المپیك دارد اما نمی شود بدون توجه و حمایت به آنها رسید. یك فدراسیون با وجود محدودیت ها تلاشش را می كند. قطعا یك مدیر هم دوست دارد سیستمش بهترین نتیجه را بگیرد و تلاشش را می كند اما به نظرم باید حمایت شود. باید قایقران ها و دیگر رشته های پر مدال مثل دو و میدانی و شنا هم دیده شوند تا ورزش ایران موفق شود.
این بانوی مدال آور در بازی های آسیایی در پایان گفت: همه ورزشكاران با تمام سختی ها برای به اهتزاز درآوردن پرچم كشور تلاش می كنند. محدودیت ها را می بینند و سختی ها را می شناسند اما بازهم تلاش می كنند. امید ما این است كه این تلاش ها نادیده گرفته نشود و با بی توجهی انگیزه قهرمانان از بین نرود. ورزش همیشه نشان داده نقش زیادی در تزریق روحیه و انگیزه به جامعه داشته و قطعا با حمایت از ورزشكاران می توان از این پتانسیل به خوبی استفاده كرد.
ورزشی*9219*1485
تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۱
تهران- ایرنا- دارنده دو مدال نقره بازی های آسیایی جاكارتا در رشته روئینگ درباره كسب سهمیه المپیك توكیو گفت: با توجه به تغییرات در مسیر كسب سهمیه، كارمان بسیار دشوار است.