تهران - ایرنا - باوجو تحریم های آمریكا علیه ونزوئلا ؛ بانك مركزی این كشور حدود 570 میلیون دلار از ذخایر طلای این كشور را به فروش رساند.

به گزارش تارنمای شبكه بلومبرگ، منابع آگاه روز جمعه گزارش دادند كه دولت ونزوئلا حدود 9.7 تُن از ذخایر طلای خود را در تاریخ 10 ماه می ، و چهار تُن دیگر را سه روز بعد از این تاریخ فروخت.
فروش این حجم از طلا توسط دولت ونزوئلا باعث شد تا كل ذخایر طلای این كشور به پایین ترین میزان طی 29 سال اخیر برسد.
یكی از این منابع آگاه اعلام كرد كه دولت كاراكاس از پول حاصل از فروش این حجم از طلا برای واردات كالاهای مورد نیاز استفاده خواهد كرد.
براساس گزارش ها ونزوئلا از آغاز ماه آوریل( 12 فروردین) تاكنون 23 تن طلا فروخته است؛ این اقدام دولت كاراكاس مغایر با تحریم های اقتصادی اعمال شده آمریكا علیه ونزوئلا بوده است.
دولت ترامپ ماههاست تلاش می كند با تحت فشار گذاشتن دولت نیكلاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا در بخش اقتصادی ، دولت كاراكاس را فلج كند اما دولت مادورو تاكنون توانسته در برابر این سیاست های كاخ سفید مقاومت كند و همچنان به دنبال راههایی برای دفع تحریم های آمریكا بوده است.
ماه گذشته وزارت خزانه داری آمریكا بانك مركزی ونزوئلا را در لیست تحریم های خود اضافه كرد.
پیش از این گزارش شده بود كه دولت مادورو توانسته بخشی از ذخایر طلای خود را به شركت هایی در امارات و تركیه بفروشد.
خوان گوایدو سركرده مخالفان دولت ونزوئلا اخیرا تایید كرد كه بدنبال بررسی درخواست از آمریكا برای مداخله نظامی با هدف سرنگونی دولت مادورو رئیس جمهوری قانونی ونزوئلا است.
مایك پمپئو نیز به تازگی عنوان كرد كه دولت ترامپ در حال آماده شدن برای استفاده از برخی گزینه ها در راستای سرنگون كردن دولت نیكلاس مادورو است.
دولت آمریكا به تلاش هایش برای افزایش سایر فشارهای مالی بر مادورو ادامه می دهد كه از جمله «تحریم های ثانویه» علیه شركت های دیگر كشورهایی است كه با ونزوئلا فعالیت تجاری دارند. این اقدامات همچنین شامل تحریم های بیشتر نفتی خواهد بود.
ونزوئلا كه ماههاست با بدترین چالش های اقتصادی به دلیل فشار و تحریم اقتصادی آمریكا دهه های اخیر روبرو بوده و پس از انكه خوان گوایدو خود را رئیس جمهوری این كشور خواند، با بحران شدیدتری مواجه شد.
اروپام***9234** 1546