حسن حيدري روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اينكه يكهزار و 796 نفر در اين رويدادهاي شتاب آذربايجان / روشا / شركت كرده اند، افزود: تاكنون 15 مورد از آنها براي فعاليت در پارك علم و فناوري جذب شده است.
وي اعلام كرد: ايده هاي بسته بندي تكي نقل، تكثير و پرورش آرتميا در پساب شهري و تامين آب درياچه اروميه، كمربند هوشمند بارداري، دستگاه كاهنده مصرف سوخت خودرو، دستگاه تست عكس العمل، سيستم هدايت نابينايان، كلكتور خورشيدي، دم نوش خانه سنتي و سفره خانه از ايده هايي بودند كه براي حمايت در مركز رشد جذب شده است.
وي اظهار داشت: تاكنون رويداد شتاب آذربايجان / روشا / در شهرستان هاي اروميه، مياندوآب، مهاباد،خوي و بوكان برگزار شده است.
رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي بيان كرد: اين رويداد با حضور علاقه مندان به كارآفريني هر ماه يكبار در آذربايجان غربي آغاز برگزار مي شود.
حيدري افزود: ايجاد شبكه استارت آپ در آذربايجان غربي با عنوان رويداد شتاب آذربايجان / روشا / از اسفند سال 1395 آغاز و در سال 1396 نخستين دوره آن برگزار شد.
وي با اشاره به عناوين كل طرح هاي شركت كننده در رويدادهاي شتاب، ادامه داد: كارآفريني در 200 دقيقه با موضوع طبيعي و محيط زيست با تاكيد بر درياچه اروميه، رويداد تجارت و بازرگاني خارجي، سرمايه گذاري در پروژه هاي شهري، كارآفريني در 54 ساعت، كارآفريني باتاكيد حاص بر كشاورزي و صنايع پتروشيمي و كارآفريني با تاكيد بر فناوري هاي نرم، هنر و صنايع فرهنگي از موضوع هاي رويدادهاي برگزار شده در آذربايجان غربي است.
وي اعلام كرد: توجه به اينترنت اشيا، مساله هاي فرهنگي و گردشگري، ورزشي، اشتغال و اقتصاد خلاق ديگر موضوعاتي هستند كه برنامه رويداد شتاب آذربايجان / روشا /در مورد آنها برگزار شده است.
به گزارش ايرنا استارت آپ ويكند /Startup Weekend/ يك رويداد آموزشي تجربي در سراسر دنياست كه در سه روز متوالي (در انتهاي هفته) برگزار مي شود.
در اين برنامه شركت كنندگان پر انگيزهاي مثل برنامه نويسان، مديران تجاري، عاشقان استارت آپ، بازاريابها و طراحان گرافيك گرد هم ميآيند تا طي 54 ساعت ايده هايشان را مطرح كنند، گروه تشكيل بدهند و هر گروه ايدهاي را اجرا كند.
در استارت آپ ويكند ايدههاي زيادي مطرح ميشود اما در اين برنامه تنها 'اجرا' اهميت فراوان دارد، در اين برنامه شركت كنندگان همگي در يك فضاي مشترك قرار ميگيرند و با كمك مربيان خبره كه از ميان كارآفرينان موفق انتخاب شده اند، ايدهها را به كسب و كار تبديل ميكنند.
در پايان برنامه تيمها طرح هاي خود را به هياتي از داوران كه از ميان جامعه سرمايهگذار و استادان دانشگاهي و كارآفرينان هستند، ارائه ميكنند.
پارك علم و فناوري آذربايجان غربي با هدف بسترسازي براي توليد ثروت از طريق علم و فناوري تاسيس شده است و به عنوان يكي از اركان مهم شكل گيري و توسعه اقتصاد دانش بنيان تلاش مي كند تا با استفاده از موقعيت ممتاز همجواري با سه كشور آسيايي و اروپايي و دارا بودن هفت مرز رسمي در سطح كشور به حمايت همه جانبه از شركت هاي مبتني بر دانايي و خلاقيت و جذب سرمايه گذار بپردازد.
اين پارك در تلاش است تا زمينه تجاري سازي و بازاريابي ايده هاي نوآورانه و فناورانه را فراهم كند و نقش كليدي در ياري رساندن به حضور فعال اين شركت ها در سطوح ملي و بين المللي داشته باشد.
9918/2093
تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۲
اروميه- ايرنا- رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي با اشاره به اينكه از سال 1396 تاكنون 21 رويداد شتاب آذربايجان / روشا / در اين استان برگزار شده است، گفت: 475 ايده در مجموع اين 21 رويداد مطرح و در هر مرحله از رويداد سه ايده برتر براي ورود به مراكز دانش بنيان انتخاب شده است.