به گزارش ايرنا، بهمن صحرائي روز شنبه در نشست خبري كه به منظور تشريح فعاليت هاي ستاد عتبات عاليات در سرسراي جلسات اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان برگزار شد، اظهار داشت: اين پروژه از خيمه گاه تا تل زينبيه به ميزان 140هزار متر مربع، در جوار صحن مطهر امام حسين (ع) در حال ساخت است و با اقدام فني در عمق 300متري كار ستون گذاري در حال انجام است.
وي افزود: در مرحله اول در اربعين 98 فاز اول اين پروژه به بهره برداري مي رسد پروژه اي كه با هنر و معماري ايراني اسلامي ساخته مي شود.
صحرائي يادآور شد، با مشاركت مردمي در سال 98 و 99 سهم برجسته اي در ساخت اين صحن خواهيم داشت.
به گفته وي، هرمترمربع از اين صحن چهار ميليون تومان هزينه دارد، كه پروژه اي ملي است و از خيران خواهان كمك در اين زمينه هستيم.
به گفته وي، ستاد عتبات عاليات استان كرمانشاه در مرحله اول ساخت 500 متر مربع از اين صحن را پذيرفته است، اين مشاركت يا به صورت نقدي و يا اقساط از طريق بانك رسالت بدون هيچ ضامني، هم قابل پذيرش است.
اين مسوول ادامه داد: اعتقاد ايرانيان به ائمه اطهار(ع) و به ويژه سالار شهيدان امام حسين (ع) بر كسي پوشيده نيست و در زمان رژيم بعثي و قبل از سقوط صدام، زيارت جرم و خلاف محسوب مي شد ولي با نابودي اين نظام، شاهد رهسپار شدن خيل عظيم زائران به عراق و كربلا شديم كه ايرانيان عمده اين جمعيت را تشكيل مي دهند.
وي با بيان اينكه در آن زمان هيچ گونه امكانات زيارتي و سياحتي براي زائران وجود نداشت، افزود: مراجع عراق از جمهوري اسلامي براي سامان دهي اين وضع كمك خواستند كه با درايت مقام معظم رهبري سازمان عتبات عاليات شكل گرفت و طرح توسعه آن در دستور كار قرار گرفت.
وي با بيان اينكه هنر معماري ايراني اسلامي در پروژه هاي متعدد عراق و كربلا پياده شد، افزود: كرمانشاه از استان هاي پيشرو در اين زمينه بود كه در همان سال هاي اوليه ستاد در آن تشكيل شد و اقدام هاي خوبي در كربلا، نجف، سامرا و كاظمين انجام شد و نيروهاي متخصص و مهندسي از استان ما رهسپار شدند و آثار خوبي ايجاد كردند.
به گفته وي، صحن امام علي (ع) به عنوان مظلوم ترين و كوچكترين صحن در ميان ائمه بود كه با اضافه شدن 220 هزار متر مربع صحن و شبستان حضرت زهرا (س) به مرقد اميرالمومنين (ع) به عنوان بزرگترين پروژه مذهبي جهان اسلام در مراحل پاياني كار به سر مي برد.
رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات كرمانشاه اظهار داشت: صحن امامين عسگريين (ع) در سامرا پس از تخريب بازسازي شد و همه اين اقدامات بدون هيچ بودجه دولتي صورت گرفت و بنا به فتواي مراجع، همگي از نذورات و كمك هاي مردمي است.
وي با بيان اينكه مجموعه ستاد عتبات عاليات مردمي و مردم نهاد است، افزود: ستاد عتبات عاليات استان كرمانشاه با وجود همه مشكلات اقتصادي جز استان هاي برتر در زمينه جمع آوري نذورات مردمي است.
صحرايي از پروژه نيم ضريح حضرت زينب (س) به عنوان پروژه اي بزرگ و افتخاري براي كرمانشاهيان ياد كرد.
وي اضافه كرد: مردم محروم و ساكنان محلات كم برخوردار بيشترين ميزان مشاركت ها را در امر بازسازي عتبات عاليات داشتند.
رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات استان كرمانشاه ادامه داد: كرمانشاه در مسير كربلا قرار گرفته و افتخار اين ميزباني را داريم و طي چندماه گذشته موكب ها سازمان دهي شده اند كه ستاد عتبات عاليات مسوول سازمان دهي و اعطاي مجوز به موكب هاي مردمي است.
صحرائي با تاكيد براينكه ثبت و مجوزدادن به اين موكب ها ضروري است، ادامه داد: بيش از 120 موكب فعال در سطح استان و 12 موكب فعال در سطح عراق وجود دارد و پيش بيني مي كنيم امسال سيل زائران بيشتر مي شود كه نياز به گسترش موكب ها داريم.
خيران براي مشاركت مردمي در طرح توسعه حرم مطهر امام حسين (ع) در كربلاي معلي به نام صحن و شبستان حضرت زينب (س) مي توانند كمك هاي نقدي خود را به شماره حساب 2/5275783/10 و يا به شماره كارت 5041727010071924 بانك رسالت واريز كنند و يا با ستاد عتبات عاليات استان واقع در سه راه 22 بهمن كرمانشاه به شماره 08338256060 ارتباط برقرار كنند.
7460/8066
تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۹
كرمانشاه- ايرنا- رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات استان كرمانشاه گفت: كرمانشاهيان مي توانند براي مشاركت در طرح توسعه حرم مطهر امام حسين (ع) در كربلاي معلي به نام صحن و شبستان حضرت زينب (س) نقش داشته باشند كه اين پروژه ملي مجموعه اي بي بديل در جهان اسلام است.