جمشید اسماعیلی روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش، گفت: در راستای ابلاغ سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی، پژوهشی حتی پارك های علم و فناوری، بر استفاده از ظروف شیشه ای یا كاغذی به جای ظروف پلاستیكی تا پایان سال 99 توصیه تاكید شده است.
وی با بیان اینكه این سیاست در قالب یك بخشنامه به دانشگاه ها ابلاغ شد، اظهار كرد: استفاده از ظروف كاغذی و شیشه ای به جای ظروف پلاستیكی به منظور حفظ محیط زیست و سلامت دانشگاهیان است.
مدیركل طرح های عمرانی وزارت علوم، تاكید كرد: به زودی كلاس های آموزشیِ مرتبط با حفظ محیط زیست و حذف ظروف یكبار مصرف برای دانشگاه ها و دانشجویان برگزار می شود تا موفقیت در این طرح تضمین شود.
محمدتقی نظرپور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز یكشنبه با ابلاغ این بخشنامه به دانشگاه ها تاكید كرد كه تمام مراكز آموزش عالی كشور با فرهنگسازی و برنامهریزی مناسب برای كاهش و حذف تدریجی تمامی ظروف پلاستیكی و بطریهای آب آشامیدنی در تمام ساختمانها اعم از غذاخوریها، خوابگاههای دانشجویی، كوی اساتید و مهمانسراها اقدام كنند.
وی در این بخشنامه ضمن قدردانی از دانشگاههایی كه تاكنون اقدامهای مناسبی در این مسیر انجام دادهاند از سایر دانشگاهها درخواست كرد با استفاده از روشهای جایگزین سازگار با محیط زیست، ضمن رعایت استانداردهای بهداشتی لازم، در این حركت سهیم باشند.
این بخشنامه در قالب اجرای مدیریت سبز به دانشگاه ها ابلاغ شد.
دانام**9492** 1200
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰
تهران – ایرنا – مدیركل طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اظهار كرد: بر اساس بخشنامه ای كه به دانشگاه ها ابلاغ شد، تمام ظروف یكبار مصرف پلاستیكی باید تا پایان سال 99 از گردونه مصرف دانشگاه ها حذف شود.