به گزارش ایرنا، آیت الله محمد محمدی ری شهری شامگاه یكشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان ری اظهارداشت: كارگزاران نظام اسلامی از منظر اسلام و آیات قرآن باید مدیر، كارشناس و از همه مهمتر متعهد به مسئولیت اداری، سیاسی و اقصادی باشند.
تولیت آستان مقدس حرم عبدالعظیم(ع) افراد ناكارآمد را آفت دستگاه اداری دانست و افزود: انسان های بی انگیزه و نالایق نباید توسط دستگاه های دولتی گزینش شوند.
وی اضافه كرد: برملا شدن فساد در دستگاه های حاكمیتی و دادگاه رسیدگی به آن زیبنده نظام اسلامی نیست و اگر در گذشته ساز و كار مناسبی برای گزینش مسئولان وجود داشت، هم اكنون شاهد این صحنه ها در جامعه اسلامی نبودیم.
ری شهرری یادآور شد: نظام اداری كشور باید به مسئولان و كارگزارن حقوق مكفی بدهد تا شاهد اختلاس، دست كجی و بد اخلاقی كارمندان با ارباب رجوع نباشیم.
وی ادامه داد: حقوق كارگزار و مدیر دستگاه اداری كشور اگر جوابگوی نیازهایش باشد، هرگز به بیت المال و اموال عمومی كشور دست درازی نمی كند.
ری شهری تاكید كرد: مدیر دستگاه اداری كه حقوق كافی دریافت می كند ولی باز هم به دنبال خیانت و دست درازی به اموال عمومی است باید با اشد مجازات تنبیه شود.
وی با بیان اینكه ایجاد وزارت اطلاعات در نظام اسلامی برای مچ گیری مردم ایجاد نشده است، عنوان كرد: عملكرد مسئولان و مدیران باید توسط ماموران مخفی زیر ذره بین قرار گیرد تا بدین وسیله شاهد كاهش فساد اداری باشیم.
تولیت آستان مقدس حرم عبدالعظیم(ع) گفت: وزارت اطلاعات برای خنثی سازی توطئه های دشمنان و اصلاح سیستم اداری بنا شده است.
وی با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) در خصوص برخورد با فساد، افزود: اگر مسئولان بلند پایه و خواص كشور اصلاح شوند، توده های مردم نیز اصلاح خواهند شد.
ری شهری تاكید كرد: مسئولان كشور باید تقوای اداری، سیاسی و اقتصادی را پیشه كنند تا نظام اسلامی را به اهداف والای خود برسانند.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینكه دشمنان نظام اسلامی تمام قدرت خود را برای به زانو درآوردن ملت ایران به كار بسته اند، افزود: مقاومت و تقوای مردم و مسئولان تنها راه كار مقابله با توطئه های دشمنان است.
3218/6003
تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۰:۲۵
شهرری- ایرنا- تولیت آستان مقدس حرم عبدالعظیم(ع) با بیان اینكه گزینش درست مسئولان بر اساس شایسته سالاری می تواند تا حد زیادی جلو فساد اداری را بگیرد گفت: هم حزبی، علاقه فردی و روابط خانوادگی نباید مبنای انتخاب مسئولان در دستگاه های حاكمتی باشد.