به گزارش ايرنا از روابط عمومي شركت آب و فاضلاب استان قم، علي جان صادق پور روز دوشنبه در گفت وگويي افزود: اسكروپمپهاي تلمبه خانه شماره 2 فاضلاب شهر قم به دليل عمر بالا و فرسودگي نياز به تعويض داشت.
وي، اظهار داشت: با توجه به عدم موفقيت توليد اين دستگاه در داخل كشور، برگزاري مناقصه براي خريد از شركتهاي خارجي در دستور كار قرار گرفت.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب قم ادامه داد: قيمت ارائه شده توسط شركتهاي خارجي براي ساخت اين اسكروپمپ برابر 12 ميليارد ريال اعلام شد كه با توجه به هزينه بالا و محدوديت اعمال شده براي واردات به علت تحريم، بوميسازي دانش ساخت اسكروپمپ در داخل كشور به جديت پيگير شد.
صادق پور، اظهار داشت: پس از طراحيهاي اوليه، با همكاري يك شركت خصوصي در شهر قم ساخت اين اسكروپمپ در قم آغاز شد و در نهايت پس از 6 ماه كار و تلاش، اسكروپمپ با هزينهاي با يك پنجم مشابه خارجي در داخل كشور توليد و از خروج مقادير زيادي ارز از كشور جلوگيري شد.
وي با بيان اينكه اين دستگاه به طول حدود 15 متر و ظرفيت پمپاژ 250 ليتر در ثانيه از ابتداي سال جاري در مدار بهرهبرداري قرار گرفته است، خاطرنشان كرد: با بوميسازي دانش توليد اين اسكروپمپها در داخل، شركتهاي آب و فاضلاب سراسر كشور ميتوانند نياز خود را بدون مشكل خاصي برطرف كنند.
اسكروپمپها راهكاري ايمن و قابل اطمينان براي انتقال حجم زيادي از سيالات در صنايع آب و فاضلاب با بالاترين بازدهي هستند كه گذر مقادير زيادي از سيال حاوي مواد جامد بدون خطر انسداد از طريق اين اسكروپمپها امكانپذير است.
7404/ 6133/
تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۱
قم – ايرنا - مديرعامل شركت آب و فاضلاب قم گفت: براي نخستين بار در كشور اسكروپمپ فاضلابي با توان متخصصان داخلي در اين استان ساخته شد و با موفقيت به بهرهبرداري رسيد.