مشهد- ايرنا- امام جمعه مشهد گفت: در برابر بحران هاي سياسي و اجتماعي پيش آمده در جامعه رفتار افراد دين مدار، استفاده از قرآن براي يافتن بصيرت و انتخاب راه درست است.

آيت الله سيد احمد علم الهدي روز دوشنبه در جلسه تفسير سوره احزاب در مهديه مشهد افزود: همانند پيامبر اسلام (ص) بايد در مقابل دشمنان و مشكلات به نصرت و ياري خداوند اميدوار بود.
وي اظهار داشت: با توكل بر خدا در تمام محاسبات سياسي مي توانيم در مقابل دشمنان ايستادگي كنيم لذا اگر آيات قرآن را متوجه شويم و درك كنيم در هر مسئله و پيش آمد با مراجعه به قرآن جواب مناسب را خواهيم گرفت.
وي با بيان اينكه برخي دل در گرو زندگي در كشورهاي بي دين دارند گفت: زماني كه انقلاب به پيروزي رسيد برخي افراد طرفدار طاغوت از ايران فرار كردند و عده اي نيز بعد از شروع جنگ از ايران خارج شدند كه آنها مصداق افراد بيماردل هستند كه انقلاب و اسلام را قبول نداشتند و اعتقاد به خدا در آنها وجود نداشت.
امام جمعه مشهد افزود: وجود اين افراد براي جامعه اسلامي هيچ فايده اي ندارد. افراد انديشمند، نخبه و سرمايه دار كه اين تفكر را در مقابله با دشمن داشته باشند در كنار مومنان قرار نمي گيرند و حضور آنها به درد زندگي اجتماعي مسلمانان نمي خورد.
وي اظهار داشت: برخي افراد منافق مي خواهند با هر وسيله به مقامي دست پيدا كنند و در سايه آن زندگي خود را بسازند و به اميال و نفسانيات خود برسند و افراد فرصت طلب نيز اين دسته افراد بيمار دل را با خود همراه مي كنند و با جذب آنها براي نظام و جامعه مشكل آفرين مي شوند كه دشمن هم از طريق آنها در پي اجراي منويات شوم خود است.
وي گفت: خداوند در قرآن مي فرمايد، وقتي در جامعه دچار سردرگمي شديد و نتوانستيد تصميم بگيرد به دنبال الگوي حسنه باشد و طبق آيات قرآن حضرت ابراهيم (ع) و پيامبر اسلام (ص) به عنوان الگوي حسنه معرفي شده اند.
نماينده ولي فقيه در خراسان رضوي افزود: در زمان حال نيز رهبر معظم انقلاب، مظهر پيامبر (ص) و حجت امام معصوم در جامعه است و بايد از ايشان الگو گرفت.
وي اظهار داشت: اكنون كه در مقابل كفار قرار داريم بايد همانند حضرت ابراهيم (ع) از آنها برائت جسته و دنباله رو آنها نباشيم زيرا مسائل و مشكلات ما با پيروي از آنها حل نخواهد شد، همچنين در مقابله با دشمني كه مي خواهد با ما بجنگد بايد مقاوم باشيم و اميد به نصرت الهي داشته باشيم.
وي همچنين با اشاره با جايگاه زن در جامعه گفت: زنها و فرزندان در زندگي مشاركت دارند و شريك زندگي به شمار مي روند، كار پسنديده اي نيست كه برخي كانون خانواده را به خاطر ازدواج مجدد به هم بزنند و به صرف اينكه پيامبر (ص) ازدواج مجدد داشته و اسلام نيز داشتن چهار زن را حلال دانسته است اينگونه رفتار كنند. حلال و حرام براي مرزبندي است نه اينكه هر حلالي را بخواهيم انجام دهيم.
آيت الله علم الهدي افزود: مگر پيامبر براي شهوت راني با زن 50 ساله ازدواج كرده است؟ اگر در مسئله ازدواج هم پيامبر اسلام (ص) را الگوي خود قرا دهيم هيچ مردي بيشتر از يك زن براي خود نخواهد گرفت.
وي اظهار داشت: قرآن در ابتداي آيه مربوط به تعدد زوجات، شرط رعايت عدالت و انصاف را مورد توجه قرار داده است.
2030 / 6053