تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۳

تهران - ايرنا -دبير جامعه روحانيت مبارز كشور با بيان اينكه كسي كه با دشمن سازش مي كند شايستگي مديريت اسلامي را ندارد، گفت: مدير اسلامي بايد دشمن شناس باشد و روبه روي دشمن بايستد.

حجت الاسلام 'سيدرضا تقوي' عصر سه شنبه در پنجاه ويكمين نشست جامعه اسلامي مديران در مجتمع فرهنگي آدينه گفت:مدير اسلامي نبايد بي كفايت باشد و براي گرفتن پست و مسئوليت اسلامي تلاش كند و نبايد اينها را به پاي اسلام گذاشت.
وي افزود: فردي كه بر اريكه مديريت اسلامي تكيه مي زند نبايد حريص در مديريت و مستبد به راي باشد بلكه اهل مشورت بوده و از نظرات استفاده كند و كسي كه از آراي مخالف بهره بگيرد احتمال خطاي كمتري دارد.
دبير جامعه روحانيت مبارز كشور خاطرنشان كرد: كسي كه با دشمن سازش مي كند شايستگي مديريت اسلامي را ندارد. مدير اسلامي بايد دشمن شناس باشد و روبه روي دشمن بايستد.
تقوي عنوان داشت: سهل انگاري براي مدير آفت و گاهي سستي از بي انگيزگي است و مشكلات زيادي به وجود مي آورد و حقوق را ضايع مي كند.
وي اضافه كرد: مدير اسلامي نبايد روحيه اشرافي گري داشته باشد چون اشرافي گري آفت و موجب نابودي است.
رييس سابق شوراي سياست گذاري ائمه جمعه كشور با تاكيد بر اينكه مدير اسلامي نبايد ويژه خوار و امتياز خوار باشد، اظهار داشت: امتياز مدير اسلامي در اين است كه كارها پيش برود و نه است كه از آن براي خود و خانواده استفاده كند.
تقوي افزود: بايد خرج مديران كم و سودشان زياد باشد و مدير اسلامي بايد اخلاق را در برخوردهاي كاري اش رعايت كند.
وي با اشاره به اينكه مدير اسلامي بايد خوش سابقه باشد، يادآور شد: كسي كه روزي با فتنه مي خواست سفره نظام را جمع كند نبايد روي كار بيايد.

**اروپا و آمريكا و مذاكره، كليد حل مشكلات اقتصادي كشور نيست
همچنين، عبدالرضا مصري نماينده مردم كرمانشاه و عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي گفت: بسياري قراردادهاي ريالي ما با دو كشور افغانستان و عراق مازاد توليد كشور بوده است. اكنون در بازار كشورهاي عراق و افغانستان، ريال ايران پذيرفته نمي شود.
وي با بيان شعارهاي سال و تاكيد مقام معظم رهبري بر موضوع اقتصاد و توليد، خاطرنشان كرد: ايشان چندسال پيش سياست هاي اقتصاد مقاومتي را ابلاغ كردند در اين مدت چه كرده ايم تا توليد پاسخگوي نياز داخلي باشد؟
عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي افزود: به رغم ستيز ديدگاه بي اعتمادي و مذاكره با غرب، امروز اتحادي ميان همه در كشور ايجاد شده است و متوجه شديم اروپا و آمريكا و مذاكره، كليد وضعيت اقتصادي كشور نيست كه اين نعمتي است كه بايد قدردان آن باشيم.
مصري خاطرنشان كرد: هر چه درآمد داريم به حلق نظام اداري كشور سرازير مي كنيم. دانمارك 8 هزار، ژاپن 350 هزار، آمريكا 800 هزار كارمند دارد ولي ايران 5 ميليون نفر حقوق بگير دارد يعني به ازاي هر 16 ايراني يك نفر حقوق مي گيرد. اين افراد را چگونه سير كنيم و چطور به اقتصاد برسيم؟

**بيشترين مشكلات ميان همسايگان را با عراق و افغانستان داريم
در ادامه، مظفر عليخاني معاون فني و خدمات بازرگاني اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاروزي ايران گفت: بخش توليد به دليل وابستگي كه به واردات و ارز دارد كه بخشي از آن ناشي از نرخ ارز، تشديد تورم و وابستگي به ساير صنايع است، مشكلات ديگري را تجربه مي كند.
وي افزود: مشكلات ديگر داخلي، فشارهاي مالياتي مستقيم و ماليات بر ارزش افزوده است. نه تنها فرار مالياتي در بسياري حوزه ها وجود دارد بلكه پايه مالياتي را افزايش نداديم.
معاون اتاق بازرگاني خاطرنشان كرد: در حوزه گمرك و مقررات ناظر بر صادرات و واردات و فرآيندها مشكل خاص خودش را دارد.
وي اظهار داشت: در ارتباط با محيط و تنظيم كار مشكلاتي را در بخش كارفرمايي تجربه مي كنيم و شرايط نسبت به سال هاي قبل بدتر هم شده است.
عليخاني اظهار داشت: نگاه اقتصاددانان و فعالان به تحريك بازارهاي صادراتي است كه به دليل تحريم ها مشكلاتي را تجربه مي كنند. با تحريم نفت خام، كشتيراني، شبكه بانكي، انتقال ارز در شرايط فعلي، 10 تا 15 درصد هزينه مبادله را افزايش داده است. عملا دسترسي به اسناد تجاري نداريم و كشتي ها در بنادر نمي توانند پهلو بگيرند و امكان ترخيص آنها وجود ندارد.
اين مقام اتاق بازرگاني افزود: اين مشكلات از سوي مسائل ناشي از ركود كسب و كار و تحريم ها بر اقتصاد ما تحميل مي شود. سياست هاي ما از 21 ارديبهشت 97 عكس جريان آب حركت مي كند اگر براين باوريم فشارهاي اقتصادي بر ما تحميل مي شود در داخل روزنه تنفسي را بايد باز كنيم.
وي ادامه داد: 54 درصد صادرات ما به كشورهاي همسايه فرستاده مي شود در شرايطي كه عمدتا براي برگشت ارز از آن كشورها به داخل مشكل داريم. بنا به آمار رسمي بانك مركزي 16.5 ميليارد دلار صادرات به عراق و افغانستان داريم و بيشترين محدوديت را در اين دو كشور داريم در اين كشورها نه امكان بازگشت ارز وجود دارد و كالايي دارند كه برگردانده شود.
عليخاني عنوان داشت: عامل ديگر اين است كه به دليل ريسك سياسي و حقوقي، بخش خصوصي ايران نيز دوست ندارد مبادلات داشته باشد. اتاق بازرگاني به عنوان صداي بخش خصوصي كشور به عنوان مشاور سه قوه اين موضوعات را آنها منتقل كرده است و همگرايي در اين شرايط خاص شكل نگرفته است.
وي يادآور شد: بجاي اينكه با قيد و بند دست و پاي توليدكننده را ببنديم بايد با مشوق هايي در نظر بگيريم.
شبك**سيام**3202**1751**1392