رامين حسين زاده روز چهارشنبه در گفت وگو با ايرنا با اعلام كشف و ضبط چهار رشته انواع تور و هشت عدد لنسر و قلاب ماهيگيري از اين صيادان غيرمجاز، بيشترين تجمع آنان طي روزهاي اخير را در رودخانه سياهرود و منطقه توتكابن ذكر كرد.
وي ادامه داد: در اين ناحيه براي حفاظت از خط لوله نفت، يك موج شكن بتني احداث كه باعث ايجاد اختلاف ارتفاع و اختلال در تردد طولي ماهيان در رودخانه شده است.
به گفته حسين زاده، سازه هاي اينچنيني كه بدون ملاحظات زيست محيطي در عرض رودخانه ها ايجاد شده اند، باعث شكستگي در يكپارچگي اكوسيستم هاي آبي شده و اصطلاحا آن را جزيره اي مي كند كه پيامدهاي بدي براي آبزيان منطقه خواهد داشت ضمن آنكه اين قبيل سازه ها ، امكان سودجويي صيادان غير مجاز را ممكن مي سازد زيرا ماهيان در هنگام گدار از اين آبشارهاي مصنوعي ايجاد شده دچار مشكل شده و در آن محل تجميع مي شوند.
وي اضافه كرد: اداره حفاظت محيط زيست رودبار در حال حاضر با همكاري شهرداري توتكابن به وسيله يك دستگاه لودر و مخلوط شن و ماسه از اختلاف ارتفاع رودخانه كاسته كه امر موقتي بوده و در صورت بروز سيلاب از بين خواهد رفت.
از نيمه دوم اسفند تا ارديبهشت ماه با شروع فصل مهاجرت آبزيان درياي خزر به رودخانه ها جهت تخم ريزي، تعدادي افراد سود جو ، در مسير مهاجرت ماهي هاي سفيد مولد آنها را صيد مي كنند كه اين كار، غيرقانوني است.
شهرستان رودبار با چهار بخش مركزي، رحمت آباد، عمارلو و خورگام و هفت شهر رودبار، منجيل، لوشان، رستم آباد، جيرنده، بره سر، توتكابن و 174 روستاي داراي سكنه در 67 كيلومتري جنوب مركز گيلان واقع است.
7296/2007/
تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۶
رشت - ايرنا - رئيس اداره حفاظت محيط زيست رودبار از كشف و ضبط تعدادي تور و قلاب ماهيگيري از صيادان غيرمجاز در اين شهرستان خبر داد.