تهران – ایرنا – مدیرکل طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: کاشت چمن به علت مصرف بیش از حد آب از مدیریت فضای سبز دانشگاه ها حذف شد.

جمشید اسماعیلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، اظهار کرد: به دنبال همکاری دانشگاه‌ها در کاهش مصرف آب، کاشت چمن در فضای سبز مراکز آموزش عالی حذف شد و به جای چمن که مصرف آب را افزایش می‌دهد، درختانی با حداقل نیاز به آب در حال کاشت است.


وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید برای فضای سبز خود توجیه داشته باشند، افزود: کاشت چمن تنها در نقاطی از دانشگاه‌ها تنها در حالت نمادین، صورت می‌گیرد.


مدیرکل طرح‌های عمرانی وزارت علوم، گفت: بیش از ۱۰۰ گونه درخت که مصرف آب کمتری دارد، توسط دانشگاه‌ها در حال کاشت است و در سال جاری به علت اثربخش نبودن، حذف کاشت چمن هم ادامه می‌یابد.


اسماعیلی با بیان اینکه دانشگاه‌های کشور تاکنون ۴۰۰ هزار اصله درخت کاشته‌اند، گفت: این درختان نیاز کمتری به مصرف آب دارد و در برابر انواع شرایط محیطی مقاومت بیشتری از خود نشان می‌دهند.


این مسئول وزارت علوم به کارگیری درختان یاد شده را نتیجه تحقیقات دانشکده‌های کشاورزی دانشگاه‌ها دانست و اظهار کرد: به عنوان مثال، دانشگاه رازی کرمانشاه فضای سبز خود را ۱۰ برابر افزایش داده و در مقابل ۷۰ درصد هم در مصرف آب صرفه جویی کرده است.


وی افزود، امسال هم برنامه کاشت درختان سازگار با محیط و کم آبی به منظور مدیریت مصرف آب، در دستور کار دانشگاه‌ها قرار دارد.


دانام **۹۴۹۲**۱۶۰۱**