قم - ایرنا - استاندار قم بر لزوم‌تدوین آیین نامه مجمع مشورتی دانشگاهیان قم تاکید کرد و گفت: توسعه و پیشرفت استان‌ نیازمند مشارکت نخبگان و دانشگاهیان است.


به گزارش ایرنا، بهرام سرمست روز شنبه در نشست صمیمی با اساتید دانشگاه‌های قم در سالن امام جواد (ع) استانداری با بیان اینکه ۳۰ مرکز علمی و آموزش عالی در استان قم فعالیت می کنند افزود: در جلساتی که با روسای دانشگاه ها داشتیم مصوب شد نمایندگان دانشگاهیان معرفی و آیین نامه فعالیت مجمع مشورتی استان تدوین شود.


وی تصریح کرد: هر دانشگاه یک پروژه از مسائل توسعه‌ای استان را بر عهده بگیرد تا با الزام به دستگاه‌های اجرایی زمینه‌های اجرای آن عملیاتی شود.
وی ادامه داد: برمبنای مأموریت‌های تخصصی دانشگاه‌ها، باید تالار گفت و گو بین مسئولان اجرایی استان و اساتید مراکز علمی قم شکل بگیرد، این مجمع اتاق فکر تخصصی در حوزه‌های مختلف است.
وی افزود: حاصل گفت‌وگوهای تالار گفت‌وگو و مجمع مشورتی استان می‌تواند در امر تصمیم‌سازی کلی استان مؤثر باشد.
سرمست اضافه کرد: همچنین حاصل گفت‌وگوهای مجمع مشورتی استان می‌تواند در ذیل کارگروه‌های تخصصی به بازوی تصمیم‌سازی و توسعه تبدیل شود.
وی تاکید کرد: مجمع مشورتی استان می‌تواند دارای اساس‌نامه خاص خود شده و به‌عنوان یک‌نهاد دائمی در استانداری قم نهادینه شود.
استاندار قم افزود: برای ایجاد گفتمان سرمایه‌گذاری در قم، همایش سرمایه‌گذاری و رونق تولید استان، آبان ماه سال جاری برگزار می‌شود که اساتید دانشگاه بر مبنای تخصص و علاقه‌مندی‌های خود می‌توانند در آن ورود پیدا کنند.


سرمست همچنین با اشاره به شکاف بین دانشگاه و دستگاه های اجرایی افزود: برخی از مدیران دولتی خود را بی نیاز از دانشگاه ها می دانند و برخی از دانشگاهیان نیز در فضای علمی خود را صاحب نظر دانسته و بیگانه از دخالت در مدیریت کشور می پندارند.‌
وی با اشاره به فاصله بین مراکز علمی و صنعت نیز اظهار داشت: عدم ارتباط بین صنعت و دانشگاه نیز از دیگر عارضه‌های موجود در سطح جامعه است.
وی ادامه داد: نتیجه پژوهش‌های دانشگاهی امروز ارتباط چندانی با صنعت نداشته که خلأ خود را در مراکزی چون شرکت‌های دانش‌بنیان نشان می‌دهد.
وی گفت: در ارتباط با صنعت نیز می توانیم از ظرفیت مطالعاتی اساتید دانشگاهی جهت مشاوره به صنعتگران استفاده و این ارتباط را برقرار نماییم.
در نشست صمیمی استاندار قم با اساتید گروه علوم سیاسی دانشگاه‌های استان، رئیس دانشکده علوم سیاسی دانشگاه مفید، مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم، رئیس انجمن مطالعات سیاسی حوزه علمیه قم، مدیر گروه انقلاب اسلامی دانشگاه معارف و عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی قم به ارائه نظر و پیشنهاد پرداختند.


۷۴۰۳ / ‏‬ ۱۱۷۵