سنندج - ایرنا - کارشناس ارشد مشاوره خانواده با بیان اینکه داده ها و آمارهای مربوط به زنان معتاد در کردستان چندان واقعی نیست، گفت: اعتیاد حدود 83 تا 90 درصد بانوان از استعمال قلیان و سیگار شروع شده است.

عطاالله شاکریان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هر چند میزان شیوع اعتیاد در خانم ها کم است اما سیر سرعت وابستگی آنان به مواد مخدر بیشتر و قطعا تبعات آن نیز خطرناک تر است.  
وی به انجام تحقیق روی 13 بانوی معتاد 25 تا 35 ساله در کردستان اشاره کرد و یادآور شد: نتایج این تحقیق نشان داد که اصرار همسران یکی از عوامل اصلی اعتیاد آنان بوده است.  
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی سنندج،  خشم و عصبانیت، طلاق، تجاوز جنسی، کمال طلبی، مشکلات شغلی، شکست عاطفی و مرگ والدین را از دیگر دلایل کشیده شدن بانوان به سمت اعتیاد اعلام کرد.  
شاکریان با بیان اینکه اختلال های روانی، تنهایی و اضطراب از دیگر عوامل ترغیب بانوان به مصرف مواد مخدر است، اضافه کرد: رهایی از مشکلات عاطفی، کسب لذت، وجود استرس، نبود امید به آینده و زندگی و دسترسی آسان به مواد مخدر، بر افزایش گرایش افراد از جمله بانوان به سمت اعتیاد موثر است.  


وی با اشاره به اینکه مشکلات روانی و افسردگی در بروز اعتیاد زنان بسیار تاثیر گذار است، افزود: انحراف های جنسی، بیماری هپاتیت و ایدز و افزایش خانه های مجردی از جمله آسیب های ناشی از افزایش اعتیاد در میان بانوان است.  
کارشناس ارشد مشاوره خانواده گفت: بسیاری از بانوان بدلیل وجود استرس و مشکلاتی که ممکن است در جامعه دچار آن شوند، جرات مراجعه به مراکز مشاوره را ندارند که همین موضوع خود عاملی در افزایش اعتیاد است.  


به گزارش ایرنا، براساس آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 95 جمعیت استان کردستان یک میلیون و 603 هزار و 11 نفر است که 812 هزار و 776 نفر آن مرد و 790 هزار و 235 نفر زن هستند.  


7355/9102