به گزارش خبرنگار قضایی ایرنا، قاضی اسدالله مسعودی مقام روز یکشنبه در آغاز چهارمین جلسه محاکمه هادی رضوی بدهکار کلان بانک سرمایه که با حضور نماینده دادستان، ۳۰ تن از متهمان دیگر این پرونده و وکلای متهمان برگزار شد، ضمن تذکر مواد قانونی اظهار کرد: در جلسه قبل ادعاهایی در رابطه با بانک مرکزی و بحث کلان و عمده نبودن تسهیلات دریافتی از سوی متهم مطرح شد که در این خصوص از نمایندگان بانک مرکزی خواستیم در جلسه حاضر شوند و توضیحاتی در این خصوص ارائه کنند تا موضوع شفاف شود.
در ادامه امیر مظلوم شایان نماینده بانک مرکزی با اجازه قاضی برای ارائه توضیحات در جایگاه قرار گرفت و گفت: طبق تعریف مندرج در آیین نامه تسهیلات و تعهدات کلان، اگر مجموع خالص تسهیلات اعطایی حداقل ۱۰ درصد سرمایه پایه موسسه اعتباری باشد تسهیلات دریافت شده کلان محسوب میشود.
وی توضیح داد: با توجه به اینکه سرمایه پایه بانک سرمایه برای سال ۹۲، ۵ هزار و ۹۴۶ میلیارد ریال بوده و ۱۰ درصد آن ۵۹۰ میلیارد ریال میشود و با توجه به اینکه طبق گزارشات واصله متهم یک هزار و ۷۵ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرده، این تسهیلات کلان محسوب میشود.
نماینده بانک مرکزی اضافه کرد: همچنین طبق مواد مندرج در آیین نامه مذبور در صورتی که حداکثر تسهیلات اعطایی از ۲۰ درصد سرمایه پایه موسسه اعتباری تجاوز کند بانک دچار تخلف شده است. با توجه به اینکه ۲۰ درصد سرمایه پایه بانک سرمایه برای سال ۹۲ یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال می شود و تسهیلات اعطایی به متهم کمتر از این مبلغ است بنابراین سقف ۲۰ درصد در اعطای تسهیلات به افراد ذی نفع واحد رعایت شده است.
شایان تأکید کرد: در مجموع کلان بودن تسهیلات اعطایی به متهم قطعی است زیرا بیش از ۵۹ میلیارد تومان تسهیلات داده شده و به استناد آیین نامه تسهیلات و تعهدات کلان این میزان، کلان محسوب میشود.
دلاویز: کیفرخواست تناقض هایی دارد
احسان دلاویز متهم ردیف دوم با دستور قاضی مسعودی مقام در جایگاه متهم قرار گرفت و درباره معاونت در اخلال در نظام اقتصادی از حیث پولی و خیانت در امانت در ۵ فقره تسهیلات به مبلغ هزار و ۷۵ میلیارد ریال گفت: من اتهامات را رد می کنم و دفاع حقوقی را به وکیل میسپارم.
وی اضافه کرد: عناوینی که در کیفرخواست بنده تفهیم شده چهار عنوان است که بر اساس فعل ادعایی توسط متهم اصلی مطرح شده و در تحقیقات بعدی بارها این اظهارات از سوی متهم پس گرفته شده و در دادگاه اقرار کرده که تحت شرایطی این حرف ها را زده است.
دلاویز اضافه کرد: برای رد اتهام دلایلی دارم. از جمله اینکه در اظهارات رضوی و خانم کاظمی تناقضهایی وجود دارد؛ مثلا مبلغ و نحوه پرداخت این موضوع قابل اثبات است. چون رضوی اعلام می کند ۲ میلیارد ولی خانم کاظمی می گوید چهار میلیارد تسهیلات گرفته شده است.
وی اظهار داشت: در جایی اعلام شده که اعطای این تسهیلات برای افزایش حد اعتباری و در جایی دیگر گفته شده که برای گرفتن تسهیلات بوده است.
این متهم افزود: اگر مبلغی داده شده باید روایتی یکسان وجود داشته باشد ولی مسائل حاشیهای در این زمینه وجود دارد. مانند مسائلی که در زمان بازداشت در آگاهی مطرح شده است.
دوستی با رضوی و امامی دلیل حضورم در دادگاه است
وی با اشاره به نحوه احضارش به دادسرا گفت: در نیمه دوم اسفند سال ۹۵ پیامکی دادند که تماس بگیرم و بعد اعلام کردند که به دادسرا مراجعه کنم. من نمیدانم چرا اینجا هستم ولی دلیل عمدهای پشت این قضیه است و آن دوستی با امامی و رضوی است.
دلاوی افزود: در سالهای ۹۰ تا ۹۲ من ارتباط کاری و فرهنگی با این افراد داشتم و هیچ دوستی میان من و رضوی وجود نداشت. رضوی بعد از طرح موضوع در دادسرا از من حلالیت طلبید و من او را حلال کردم.
هیچ سنخیتی با رضوی ندارم
این متهم گفت: موفقیت من وابسته به هیچ نهاد، جناح و فردی نبوده و هیچ دوستی بین من و رضوی وجود ندارد. چون رضوی انسانی تندخو و عصبی مزاج و به گونه ای است که در برخورد با دیگران از موضع بالا صحبت میکرد و ما تفاوت شخصیتی داشتیم و بنده نه تندخو و نه عصبی مزاج بودم.
دلاویز افزود: رضوی سیراب از ارتباطات در هر حوزهای بود و هرگز نیازی به من نداشت و تلاقی ارتباط ما در بخش فرهنگی و سینمایی بوده وگرنه من هیچ نقطه مشترکی در هیچ حوزه ای با او نداشتم.
وی گفت: بعد از دو سال تماس گرفتند که به دادسرا مراجعه کنم در حالی که فرزندم تازه به دنیا آمده بود و اصرار داشتند که فوراً به دادسرا بروم. قاضی صلواتی مبلغی را اعلام کرد تا به من تفهیم کند ولی من نمی دانستم این مبلغ بابت چیست و رضوی اشاره کرد که این مبلغ همان وامی است که از بانک سرمایه گرفته است.
داستان شهرزاد پرحاشیه
متهم ردیف دوم این پرونده اضافه کرد: با توجه به شناختی که اهالی سینما از من داشتند، فعالیتهایی را انجام دادیم. رضوی در اوج کارهای من وارد شد و پروژه شاهگوش و شهرزاد پرحاشیه را به صورت مشترک آغاز کردیم.
دلاویز خود را مسئول جذب اسپانسر، سرمایه گذار و تبلیغ سریال نمایش خانگی شاهگوش دانست و گفت: من در بسیاری از کارها حضور داشتم ولی اسمم نبود یا در برخی موارد اسمم بود اما حضوری نداشتم.
وی از امامی به عنوان یک انسان با تقوا و پسر خوب نام برد و گفت: من برعکس رضوی که هیچ نقطه مشترکی با او پیدا نمی کردم با امامی نقاط مشترک فراوان داشتم و او به شدت به من اعتماد پیدا کرد.
این متهم ادامه داد: امامی یک تولید کننده فیلم بود و پدرش چهره ماندگار نساجی است. با وجود اینکه من رسانه ای هستم ولی اهل سکوتم. چند سال است که به شاهگوش و شهرزاد می تازند. نام شهرزاد در ابتدا سریال روزی روزگاری عاشقی بود و به حسن فتحی پیشنهاد ساخت آن را دادم.
وی افزود: رضوی تهیه کننده شهرزاد نبود و او جزو صنف تهیهکنندگان نیست و از رسانه ها می خواهم تا مقداری تامل کنند.
دلاویز افزود: ۶ ماه طول کشید تا ۳۰۰ میلیون تومان فراهم کردم و به اسماعیل عفیف دادم که قرار بود مجری طرح شهرزاد باشد. این فیلم در ۱۵ شهریور ۹۲ در وزارت ارشاد به ثبت رسید. یک سال پس از تولید شاهگوش به فتحی پیشنهاد تولید شهرزاد را دادم و ۳۰۰ میلیون تومانی را که از شاهگوش بدست آورده بودیم در این راه هزینه کردیم.
وی گفت: پولی که از شاهگوش به دست آوردیم بیشتر از تیزرهای تبلیغاتی تلویزیون بود و دلیلی ندارد پول از جای دیگری بیاید. کارگردان این اثر یعنی فتحی سال ها بعد از تولید شهرزاد در جشنواره فیلم فجر در سال ۹۶ گفت که شکست، یتیم است و پیروزی صد پدر دارد و من گفتم می ترسم از اینکه روزی برسد که در کنج خانه بنشینم و مخفی کنم که چه نقشی در آن فیلم داشتم و حالا آن زمان فرا رسیده است.
نماینده دادستان: قادری ماشین پولشویی امامی بوده است
پس از پایان اظهارات احسان دلاویز، رسول قهرمانی نماینده دادستان تهران در پرونده بدهکاران کلان و مدیران بانک سرمایه، اظهار کرد: هادی رضوی در مرحله تحقیقات مقدماتی در دادسرا گفته است که پس از اطلاع از روند تسهیلات احسان دلاویز با من تماس گرفت و درصدی بین یک تا یک و نیم درصد مبلغ وام را مطالبه کرد و حتی گفت که میتوانی امتحان کنی و ببینی که بدون من کار پیش میرود یا خیر. پس از دو ماه پیگیری با دلاویز تماس گرفتم و گفتم یک و نیم درصد را در قالب حقالمشاوره از محل وام پرداخت میکنم و او هم گفت نزد حسامی میروم و پرونده را توضیح میدهم که بعد از چند روز مجددا تماس گرفت و گفت با حسامی صحبت کردهام بهتر است شما هم بروید و توضیح بدهید.
وی اضافه کرد: هادی رضوی گفته است که مبلغ ۲ میلیارد تومان را به تدریج به احسان دلاویز پرداخت کرده تا وثایق را به سفته تبدیل کند اما او این کار را نکرده است و در جایی دیگر رضوی گفته است که دلاویز از او خواسته پولها مستقیم به حساب او پرداخت نشود بلکه به حساب قادری کارپرداز امامی واریز شود.
نماینده دادستان ادامه داد: رضوی از طریق منشی خود خانم زهرا شریف کاظمی ۱۰ عدد چک ۲۰۰ میلیون تومانی و یک فقره چک ۲۵۰ میلیون تومانی صادر کرده است که در پیگیریها مشخص شد این چکها در وجه قادری و بابت حقالمشاوره صادر شده است درحالی که قادری ماشین پولشویی امامی بوده است.
قهرمانی افزود: امامی در تحقیقات مقدماتی گفته است قادری چکها را بابت سریال شاهگوش از رضوی دریافت کرده و به دلاویز داده است. این درحالی است که قادری در اظهارات خود گفته است به دستور امامی و دلاویز به دفتر رضوی رفتم و چکها را دریافت کردم.
وی اضافه کرد: دریافت چکها و واریز وجوه به حساب قادری یک رویه بوده و حتی برخی وجوه به حساب دختر ۱۴ساله قادری واریز شده است. قادری میگوید به دفتر رضوی رفتم و چکها را گرفتم و عینا تحویل احسان دلاویز دادم.
نماینده دادستان به اظهارات حسامی مدیر دفتر بخشایش مدیرعامل بانک سرمایه اشاره کرد و گفت: طبق اظهارات حسامی امامی و دلاویز به همراه یک فرد دیگر در سال ۹۱ به عنوان مشاوران بخشایش حکم رسمی داشتند و رابطه بسیار نزدیکی با بخشایش برقرار کرده بودند و هر زمان که میخواستند با او جلسه تشکیل می دادند و گاهی اشخاص دیگری نیز همراه آنها در این مذاکرات حضور پیدا میکردند.
قهرمانی تأکید کرد در بانک سرمایه سیدمحمد امامی و دلاویز همه کاره بودند و در اعطای تسهیلات به خود و سایرین دخالت میکردند. اینکه احسان دلاویز میگوید هیچ تسهیلاتی دریافت نکرده درست است زیرا او انسان بسیار محافظه کاری است و حتی در جلسات خصوصی خود با امامی و سایر مجرمین به مزاح میگفته اگر الان بریزند و ما را بگیرند از من هیچ چیزی ندارند.
وی خطاب به دلاویز گفت: شما باید در خصوص ارتباط خود با بخشایش و حیدرآبادی توضیح دهید. شما خواهرزاده کسی نیستید اما همان آقایی که قوم و خویش شما و صاحب منصب است، بیاید و توضیح بدهد چرا حیدرآبادی را به بانک سرمایه تحمیل کرد.
نماینده دادستان افزود: بازیگر اصلی میدان تهاترها با بانک سرمایه امامی بوده است و از طریق ارتباط با دلاویز و فردی که از بستگان رضوی و مدیر شرکت توسعه ساختمان بانک سرمایه بوده ملک خریده و ۳۰ میلیارد گران تر به شرکت توسعه میفروختند.
در این هنگام هادی رضوی خطاب به نماینده دادستان گفت: آیا این موضوع به من ربط دارد.
نماینده دادستان پاسخ داد: شما به خودت نگیر.
قهرمانی گفت: دلاویز و امامی لیست بدهکاران کلان بانک سرمایه را داشتند و دنبال کارچاق کنی در صندوق ذخیره و بانک سرمایه بودند.
وی اضافه کرد: احسان دلاویز با کمک آن فرد صاحب منصب سیدمحمد امامی را پشتیبانی میکردند تا اهداف خود را اجرا کنند.
شهاب الدین حسامی یکی از متهمان این پرونده به عنوان مدیر دفتر علی بخشایش مدیرعامل وقت بانک سرمایه در جایگاه مطلع حاضر شد و به سوالات نماینده دادستان پاسخ داد.
قهرمانی از علمایی به عنوان یکی از مدیران صندوق ذخیره فرهنگیان یاد کرد که در یک شرکت نفتی با احسان دلاویز شراکت داشته و افزود: دلاویز در سال ۸۹ با بخشایش آشنا شد و با احمد هاشمی، محسن عباسی و محمد امامی ارتباط برقرار کرد.
نماینده دادستان: جهش ثروت امامی از زمان بخشایش است
نماینده دادستان گفت: امامی در سال ۸۶ وضعیت مالی سبکی داشته و جهش ثروت او از زمانی است که با بخشایش آشنا میشود و دلاویز او را به بخشایش معرفی میکند. امامی در ابتدا دلالی می کرده و برای دیگران وام می گرفته و شخصی به نام امیر فرزان را به گروه خود اضافه کردند.
امامی به دلالی انحصاری رو می آورد
وی افزود: احسان دلاویز به عنوان مشاور برای یک شرکت فیلمسازی کار می کرده اما امامی بعد از آشنایی با دلاویز و امیر فرزان ابتدا به دلالی شدید و تقریباً انحصاری در بانک سرمایه روی میآورد تا از بانک سرمایه برای دیگران تسهیلات و ضمانت نامه بگیرد.
علمایی به عنوان متهم در جایگاه قرار گرفت و گفت: دلاویز به عنوان مشاور بانک سرمایه فعالیت می کرد. آنها شورای بازاریابی و تامین سرمایه برای بانک تشکیل دادند و امامی که مشغول کارهای فرهنگی و فیلمسازی بود، به واسطه احسان دلاویز با بانک سرمایه آشنا شد.
دادسرا با تهدیدکنندگان مطلعان پرونده برخورد می کند
نماینده دادستان تهران گفت: خانم پیراسته همسر جدا شده محمد امامی که از درون جلسات مطلع بوده، اعلام کرده که بارها تهدید شده و در همین جا اعلام میکنم که اگر این فرد به عنوان مطلع تهدید شود با برخورد سخت دادسرا روبرو خواهد بود.
وی افزود: طبق اظهارات خانم پیراسته دلاویز بارها به صراحت اعلام کرد که به گونه ای در این بانک فعالیت می کند که هیچ ردپایی از خود به جای نمی گذارد.
حلقه فاسد نفتی به بانک سرمایه راه یافت
قهرمانی درباره علیرضا حیدرآبادی پور مدیرعامل و عضو هیات مدیره وقت بانک سرمایه توضیحاتی داد و گفت: سربسته می گویم که حیدرآبادی قبلا مدیرعامل آتیه صبا بود و بخشایش عضو هیئت مدیره آن بوده و این شرکت کارهای نفتی می کرده و حیدرآبادی حلقه فاسد نفتی بود که به بانک سرمایه راه یافت.
واسطه گری احسان دلاویز در تسهیلات بانک سرمایه
وی افزود: نقش دلاویز از سال ۹۲ به عنوان روابط عمومی بانک سرمایه بوده و نقش واسطه در بسیاری از وام ها داشته و حق حساب هم می گرفته است. او به واسطه اینکه حمایت کننده بانک سرمایه بود، تلاش می کرد تا حمایت دولت و مجلس را از طریق بخشایش کسب کند.
نماینده دادستان گفت: محسن دلاویز برادر احسان دلاویز مدیر عامل شرکت نفت پاسارگاد بوده و بسیاری از محصولات مانند قیر را دریافت می کرده و احسان دلاویز در این میان نقش واسطه داشته است.
ضمانت نامه های فرهنگیان تبدیل به قیر صادراتی می شد
یاسر ضیایی قائم مقام وقت بانک سرمایه و متهم دیگر این پرونده به درخواست نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و گفت که اقدامات متهم ردیف اول و دوم در سال های ۹۱ و ۹۲ رخ داده که در آن زمان وی مدیریتی نداشته است.
وی افزود: برادر دلاویز مسئولیت شرکت نفت پاسارگاد را داشت و احسان دلاویز تمامی ضمانت نامه ها را به قیر صادراتی تبدیل می کرد. یعنی احسان دلاویز کلیه ضمانتنامههای دریافتی از صندوق ذخیره فرهنگیان را تبدیل به قیر صادراتی می کرد.
نقش بانک رفاه در تبدیل قیرهای صادراتی
نماینده دادستان با استناد به اظهارات شهاب الدین غندالی مدیرعامل وقت صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: شرکت هرمز پاسارگاد به عنوان شرکت زیر مجموعه نفت پاسارگاد تشکیل میشود و در بانک رفاه فسادی بزرگ توسط شبکه امیر فرزان رخ میدهد و برخی ضمانتنامه ها از بانک رفاه اخذ شده و تبدیل به قیر صادراتی می شود.
وی افزود: غندالی گفته که چگونه حیدرآبادی به بانک سرمایه تحمیل شد و خودش نیز در سینما آزادی ضمانتنامه می گرفته است و احسان دلاویز یکی از کسانی بود که برای دریافت تسهیلات معرفی شده بود.
قهرمانی گفت: محمد سلمانی علایی متهم دیگر پرونده بانک سرمایه درباره شرکت رهجویان کوثر اعلام کرده که امامی و دلاویز، رضوی را به بخشایش معرفی میکند و میگوید که رضوی داماد فلانی است.
مصیبت های بانک سرمایه از زمان بخشایش و غندالی شروع شد
علایی به عنوان مطلع گفت: من از سال ۸۷ در بانک سرمایه استخدام شدم و در شعبه مشغول بودم و سال ۹۰ که پای بخشایش و غندالی به بانک سرمایه باز شد، مصیبت ها نیز آغاز شد.
وی افزود: زمانی که پرونده رضوی از شعبه آمد، من نوشتم که با رعایت کلیه ضوابط اعتباری اقدام شود و تا آن زمان نشنیده بودم که دلاویز و محمد امامی دنبال کار رضوی هستند. البته امامی بارها به من امر و نهی میکرد که چرا پرونده از شعبه نیامده و بعد متوجه شدم که این افراد مشاور بخشایش بودند که رضوی را معرفی کرده بودند.
وی با بیان این که همواره مشتریان کلان از بالا به شعبه بانک سرمایه معرفی می شد، افزود: هیچ وقت فکر نمی کردیم افرادی مانند بخشایش، کاظمی یا توسلی با آن سوابق خوبی که داشتند، بخواهند کارهایی انجام دهند که حالا زن و فرزند ما برای کارهای آنان آه بکشند.
علایی افزود: رضوی و دوستانش به شعبه میرفتند و کارها را پیگیری میکردند. دلاویز و امامی نیز به بانک تردد داشتند و گاهی تاکید میکردند و در واقع تمام این فعالیت ها همانند یک جدول، برنامه ریزی شده بود.
فشار به مدیران و کارشناسان در بانک سرمایه
هنگامی که علایی درباره روند پرداخت تسهیلات به متهمان سخن می گفت، رضوی از او خواست تا بگوید که آیا در بانک سرمایه تحت فشار بوده یا نه و قاضی به رضوی تذکر داد و گفت: درباره فشار گفتند که در بانک سرمایه به چه شکلی فشار صورت می گرفته است.
نماینده دادستان از سالار بایرامی خلج به عنوان متهم دیگر این پرونده یاد کرد و از او خواست تا در جایگاه مطلع قرار گیرد و توضیحاتی ارائه کند.
خلج به سمت نماینده دادستان رفت و از او درخواست کرد که تصویرش ضبط نشود که قاضی مسعودی مقام گفت: شما متهم هستید. اگر در این جلسه تصویر شما پخش نشود، در جلسات بعدی پخش خواهد شد.
نماینده دادستان گفت: همه کارها توسط امامی و دلاویز پیگیری می شد تا به نتیجه برسد و مصوبه را بگیرند و وام را پرداخت کنند. این دو نفر به صورت مکرر به دفتر بخشایش و حسامی حوزه ریاست بانک سرمایه رفت و آمد داشتند و ارکان اعتباری بانک را برای معرفی دیگران همچون شاملویی، حسین هدایتی و رضوی تحت فشار قرار میدادند.
وی افزود: غلامرضا شیانی هم تحت فشار امامی و دلاویز بود و با توجه به کهولت سنی بخشایش، این افراد سوء استفاده میکردند و به اعمال نفوذ در بانک سرمایه برای دریافت تسهیلات میپرداختند.
همه چیز به صورت دستوری بود
خلج افزود: در کمیسیون اعتباری بانک سرمایه فقط تا سقف ۲۰ میلیارد ریال اجازه و اختیار داشتیم ولی همه آنها از قبل تهاتر کرده بودند و زمانی که شیانی می نوشت «این مشتری برگشتی دارد» یا «مطالبات معوق دارد» یا «اصلا صلاحیت ندارد»، به او می گفتند این مسائل به شما ربطی ندارد.
وی اضافه کرد: در بانک سرمایه همه چیز به صورت دستوری از سوی مدیران بانک ابلاغ می شد. همه ما تحت فشار، توهین و اهانت های مدیران بانک بودیم. غندالی مالک بانک سرمایه بود. گاهی مرا به بانک احضار می کردند و امضا می گرفتند و از شیانی هم امضا می گرفتند و می گفتند بعدا از بقیه امضا می گیریم.
پولشویی حرفه ای در بانک سرمایه
نماینده دادستان گفت: این پرونده در واقع یک پولشویی حرفهای بوده است. چون تا رسیدن تسهیلات به دست رضوی، این تسهیلات ۱۳ دست می چرخیده است. بنابر این یک پولشویی گسترده صورت می گرفته و متهمان به صورت مستقیم پولی را دریافت نمی کردند.
وی افزود: بخشی از تسهیلات به حساب فردی به نام حمید حاجیان رفته است که ۴۰۰ میلیون تومان در بانک سینا داشته است.
حیاط خلوت بانک سرمایه
قهرمانی گفت: رضوی به دنبال هر بهانهای بود تا پول از بانک بگیرد و حتی به اسم بستنی تسهیلات گرفته است. وی در ۱۹ بهمن سال ۹۲ به نانچیان مینویسد که میخواهد در کار نفت و قیر فعالیت کند و درخواست ضمانت نامه ۵۳ میلیارد تومانی می کند ولی این ضمانت انجام نشد.
وی افزود: سه سال است که این پرونده را بررسی میکنیم. اما چرا به رضوی اجازه ندادند که از ضمانت نامه قیر استفاده کند؟ چون شرکت هرمز پاسارگاد بانک سرمایه را حیاط خلوتی برای تیم امامی و دلاویز می دانست و چون رضوی حالت برونگرایی گسترده ای دارد، او را مشغول گوشت و تسهیلات دیگر می کنند تا در مساله قیر ورود نداشته باشد.
نماینده دادستان از امیررضا فرزان به عنوان یکی از متهمانی یاد می کند که در سال ۹۱ از کشور فرار کرده ولی همچنان در تعیین مدیرعامل بانک سرمایه تاثیرگذار بوده است.
جلسات بانک سرمایه در ویلای امارات
قهرمانی با نشان دادن تصویری خطاب به دلاویز گفت: اینجا ویلای پال در امارات مربوط به شماست که بخشایش را آنجا برده و جلسات سری با مدیرعامل بانک سرمایه برگزار می کردید و تیم فرزان و امامی در این جلسات حضور داشتند.
وی افزود: شما با مفسدان اقتصادی جلسه می گذاشتید و این جز خیانت به اقتصاد کشور نیست.
قهرمانی با اشاره به مدرک تحصیلی احسان دلاویز گفت: شما گفتید که کارشناسی ارشد ارتباطات دارید. پس در بانک سرمایه چرا بازاریابی می کردید در حالی که تخصصی در بانک و نفت نداشتید و چرا در شرکت زیر مجموعه نفتی بانک سرمایه فعالیت داشتید.
وی افزود: همسر دلاویز مدیرعامل شرکت نفتی دیار بود و دلاویز شرکت نفت و گاز بانک سرمایه را با آرمان علمایی و محمد امامی به عنوان زیر مجموعه بانک سرمایه تأسیس می کنند در حالی که در ۲۷ فروردین ۹۲ این شرکت به عضویت احسان دلاویز، محمد امامی و آرمان علمایی تاسیس شد اما شش ماه بعد به بخشایش نامه می زنند که سهام شرکت را به بانک سرمایه واگذار میکنند.
وی افزود: آنان طی یک صورتجلسه صوری از آن شرکت خارج میشوند، درحالی که در روزنامه رسمی به عنوان مدیرعامل همچنان فعالیت می کند.
نماینده دادستان همچنین گفت: در شرکت درج کرمان مبلغ یک میلیارد تومان به حساب احسان دلاویز ریخته شده است.
اجتمام*۹۱۰۴*۱۰۰۳*۱۸۳۴