کرمان - ایرنا - استاندار کرمان گفت: امکان ایجاد شغل و واگذاری تسهیلات برای مددجویان ترک اعتیاد پس از درمان آنها وجود دارد.

به گزارش ایرنا، محمد جواد فدایی روز یکشنبه در بازدید از مرکز ترک اعتیاد ماده 16 افزود: درمان اعتیاد فرایندی زمان بر و هزینه بر است و باید ضمن درمان معتادان، به پیشگیری از اعتیاد نیز توجه لازم انجام شود.


نماینده بهزیستی در  کمپ ماده 16 کرمان  گفت: در حال حاضر 170 بیمار متجاهر در این مرکز حضور دارند که عمدتا جدیدالورود هستند.
 مجتبی شجاعی افزود: عمده بیماران این مرکز در سنین بین 25 تا 30 سال هستند که عمده مواد مصرفی آنها قبل از ورود به این مرکز، هروئین و شیشه بوده است.
وی با اشاره به اینکه 85 درصد این افراد شاغل بوده اند، تاکید کرد: بسیاری از آنها به دلیل اعتماد به نفس پایین و نداشتن مهارت های لازم، قادر به حفظ شغل خود نبوده و نیستند.
نماینده بهزیستی در  کمپ ماده 16 کرمان با بیان این مطلب که بالغ بر 75 درصد این افراد متاهل هستند، گفت: متاسفانه بیش از  50 درصد این افراد، مصرف مواد مخدر را در سنین کمتر از 18 سالگی آغاز کرده اند که موضوع یاد شده به دلیل ایجاد آسیب های مغزی در این افراد، موجب سخت شدن روند درمان آنها می شود
وی روند درمانی مورد استفاده در مرکز ماده 16 کرمان را مدل اجتماع درمان مدار دانست و ادامه داد: این مدل یکی از به روز ترین  شیوه های ترک اعتیاد در دنیا به شمار می رود.
شجاعی با اشاره به این مطلب که درمان های ترک اعتیاد هزینه بر و زمان بر است، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین شاخص های درمانی، مانایی درمان است؛ به معنای آنکه بیمار تا چه میزان علاقه مند به استفاده نکردن از مواد مخدر و پایدار ماندندن در روند درمانی را دارد.


استاندار کرمان به همراه رئیس کل دادگستری استان، سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری و جمعی از مسئولان استانی از مرکز ترک اعتیاد ماده 16 بازدید و با مددجویان این مرکز دیدار و گفت و گو کرد.


* بالغ بر دو هزار خودرو در پارکینگ شورای مبارزه با مواد مخدر کرمان 


 رئیس کل دادگستری استان کرمان در بازدید استاندار کرمان از پارکینگ خودروهای توقیفی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با اشاره به وجود بالغ بر 2هزار خودرو در این پارکینگ گفت: مسقف کردن این پارکینگ یکی از موارد مورد تاکید در استان به شمار می رود.


یدالله موحدبا اشاره به طولانی بودن روند مزایده فروش خودروهای توقیفی از قاچاقچیان مواد مخدر افزود: این موضوع  باید در نشست با رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کشور مورد رسیدگی قرار گیرد.


وی از سفر رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کشور به استان کرمان نیز خبر داد و اظهارداشت: سال گذشته 13 میلیارد تومان از محل فروش این خودروها به خزانه واریز شده است.


رئیس کل دادگستری کل استان کرمان تصریح کرد: تعیین تکلیف خودروهای موجود در پارکینگ خودرویی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باید یکی از اولویت های کاری این شورا باشد.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان نیز گفت: پیش بینی می شود که تا پایان سال جاری یک هزار و 600 دستگاه خودروی موجود در این محل از طریق مزایده به فروش برسد.


محمدرضا انارکی محمدی افزود: ورودی سالانه خودرو به پارکینگ خودروئی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان حدود یک هزار و 300 خودرو است.


وی اظهارداشت: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تاکنون پرونده های مربوط به خودروهای فاقد هویت را تکمیل کرده و تعامل و هماهنگی بسیار خوبی با نهادهای مربوطه از جمله پلیس راهنمایی و رانندگی برای تعیین تکلیف این خودروها دارد.


استاندار کرمان به همراه رئیس کل دادگستری استان، سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری، رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و جمعی از مسئولان استانی از پارکینگ خودروهای توقیفی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بازدید کرد.


7437/7440/ 5054