محمود سیجانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: در این مدت 703 پرونده تشکیل و یکهزار و 397 تخلف به ارزش 80 میلیارد و 805 میلیون ریال در استان قم به ثبت رسید.
وی افزود: عدم درج قیمت و نصب نرخنامه، عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، تقلب، عدم صدور صورت حساب، عرضه خارج از شبکه، گران فروشی و کم فروشی از جمله مهمترین تخلفات گزارش شده توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت قم بود.
وی ادامه داد: همچنین در این مدت بازرسان اتاق اصناف، با انجام چهار هزار و 234 مورد بازرسی و تشکیل 349 پرونده، 428 مورد تخلف را به ارزش یک میلیارد و 454 میلیون ریال به ثبت رساندند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از شهروندان گرامی درخواست می شود موارد تخلف های صنفی از جمله گرانفروشی، کم فروشی، اختفا و امتناع را از طریق شماره 124 برای پیگیری در کوتاه ترین زمان اطلاع دهند.
وی ادامه داد: شرایط روانی بازار و شایعه پراکنی سودجویان از عوامل انکارناپذیر گرانی و افزایش قیمت هاست که به دنبال کنترل آن با همراهی شهروندان هستیم.
سیجانی تصریح کرد: تمام تلاش سازمان صنعت قم با همکاری دیگر دستگاه های از جمله اداره کل تعزیزات حکومتی و مجموعه اتاق اصناف برای کنترل مقوله گران فروشی در قم به کار گرفته شده است.
وی افزود: اختفا و امتناع از عرضه و وجود واسطه ها در بازار هنوز به صورت صد در صد از بین نرفته است و تلاش برای کنترل گرانفروشی و تخلف های صنفی در بازار قم ادامه دارد.
فعالیت 40 هزار واحد صنفی تولیدی و توزیعی در قالب 40 اتحادیه از جمله بخش های تحت نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم است.
طرح تشدید مبارزه با گرانفروشی و احتکار، از سال گذشته با هدف بازرسی از واحدهای صنعتی، انبارها، سردخانه ها، کشتارگاه های دام و طیور و همچنین برخورد با گرانفروشی، امتناع از فروش، اختفا و احتکار در استان قم آغاز شده است.
7405/ 6133/