حسین فیروزی روز دوشنبه در نشست با فعالین اقتصادی بانه با بیان اینکه در آینده منطقه ویژه اقتصادی بانه به یک منطقه نمونه در کشور تبدیل می شود اظهار داشت: برای همه سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی بانه زمینه سرمایه گذاری فراهم بوده و تحویل زمین به سرمایه گذاران در این منطقه آغاز شده و عملیات اجرایی نیز رو به پایان است.
وی اضافه کرد: تاکنون ۷۹ سرمایه گذار بومی برای سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بانه اعلام آمادگی کردند و افرادی از خارج استان خواهان سرمایه گذاری در این منطقه هستند.
فیروزی افزود: با توجه به شرایط ویژه منطقه ویژه اقتصادی بانه زمین فقط به کسانی واگذار می شود که شرایط لازم برای سرمایه گذاری را داشته باشند و سرمایه گذاران بومی در واگذاری زمین در اولویت هستند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان هم در این دیدار گفت: منطقه ویژه اقتصادی بانه در استان اهمیت ویژه دارد و استاندار کردستان و تمام مسئولان استانی و شهرستانی تمام تلاش خود را برای پیگیری مسائل و مشکلات ان بکار می گیرند.
محمد دره وزمی افزود: با تقسیم کار پیمانکاران تا بیستم خرداد تغییرات اساسی در منطقه ویژه اقتصادی ایجاد می شود تا در ۲ ماه آینده به بهره برداری برسد.
به گزارش ایرنا، مصوبه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه با ۸۵ هکتار زمین در سال ۸۹ در دولت دهم تصویب شده و عملیات اجرایی آن در سال ۹۶ با اعتبار ۳۶۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و شرکت شهرک های استان تامین شده و در سه فاز اجرایی می شود که فاز نخست آن با ۳۵ هکتار در سال ۹۸ به بهره برداری می رسد.
منطقه ویژه اقتصادی بانه در ۱۵ کیلومتری غرب بانه و ۵ کیلومتری سیرانبند بانه و در نزدیکی مرز ایران و عراق واقع شده است.
شهرستان بانه ۸۴ کیلومتر مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق دارد.
تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۵
سنندج - ایرنا - معاون امور اقتصادی و توسعه استانداری کردستان گفت: فعالین اقتصادی بانه تجربه های زیادی در زمینه سرمایه گذاری دارند که با وجود آنان این شهرستان الگوی مناسبی برای توسعه اقتصادی و صنعتی کردستان است.