تهران-ایرنا-لیلی گلستان، مترجم و نویسنده در مورد دلایل موفقیت در کارهای هنری و ادبی گفت: استمرار در کار می‌تواند دستورالعمل باشد، فرد باید به ادامه کار فکر کند، اگر به ادامه فکر نکند نمی‌تواند کار خوب را انجام دهد.

لیلی گلستان در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا در مورد مهم ترین عامل موفقیت در کار ادبی و هنری توضیح داد: استمرار می‌تواند دستورالعمل موفقیت باشد، برای اینکه هر کسی (در حال فعالیت ادبی و هنری) را می‌بینیم  و هر چه را می‌بینیم موقتی است و این اصلاً خوب نیست. 


وی خطاب به نویسندگان جوان گفت: به اینکه در آینده چه خواهد شد؟ شاید جنگ شود، شاید هر چیز دیگر را بگذاریم کنار. خودتان را از سیاست کنار بگذارید، چون کاری نمی‌توانید انجام دهید، هر اتفاقی قرار است بیافتد، می‌افتد، برای همه می‌افتد؛ ولی مهم این است که شما کارتان را ادامه بدهید و در ارتقای آن حتماً کوشا باشید.


مترجم کتاب «زندگی و دیگر هیچ» تاکید کرد: فرد باید به ادامه کار فکر کند، اگر به ادامه فکر نکند نمی‌تواند کار خوب انجام دهد. این است که کار هم باید استمرار داشته باشد و هم باید به ادامه‌اش فکر کرد.


جوایز خصوصی، بهترین مشوق جوانان علاقمند


گلستان که یکی از اعضای هیات داوران جایزه خصوصی ارغوان است در مورد ضرورت حمایت و لزوم وجود این جوایز برای نسل جوان گفت: این جایزه‌ها باعث تشویق جوانان می‌شود تا کارشان را ادامه بدهند. یک بارقه امید، روزنه‌ای برای کارشان است که اگر در میان برگزیده‌ها باشند یا نفر اول شوند، خوشحال خواهند شد و اعتماد به نفس بیمی‌دهد. وقتی کتاب‌شان منتشر شود، اعتماد به نفس پیدا می‌کند. همین اعتماد به نفس باعث می‌شود، کارش را ادامه بدهد و تشویق شود به اینکه در این کار استمرار پیدا کند.


مترجم کتاب «گزارش یک مرگ» در توضیح اینکه چرا از جوایز خصوصی حمایت می‌کند افزود: من به این جایزه‌ها خیلی معتقدم و فکر می‌کنم باید بیشتر باشد، دیگران هم باید وارد این کار شوند و فکر می‌کنم برای جوانان خیلی خوب است.


گلستان سوژه دومین دوره جایزه ارغوان (شب) را جذاب دانست و گفت: به هر حال باید در مورد یک سوژه به نتیجه می‌رسیدیم، شب موضوع خوبی است که می‌توان درباره اش زیاد نوشت.


دومین دوره جایزه «ارغوان» از اول دی‌ماه ۱۳۹۷ و با موضوع «شب» آغاز به کار کرده است‌ و به آثار داستانی کوتاه نسل جوان تعلق می گیرد که کمتر از ۳۰ سال دارند، نویسندگانی در آن شرکت می کنند که تا کنون هیچ اثر ادبی منتشر نکرده باشند. 


فرهاد توحیدی، محمد چرمشیر، سپیده شاملو، فرشته احمدی و مهسا محبعلی اعضای هیات انتخاب و احمد پوری، حسین سناپور و لیلی گلستان اعضای هیات داوران این جایزه هستند. این جایزه با حمایت نشر مرکز به داستان هایی اعطا می شود که تاکنون چاپ نشده اند، ۱۰ داستان برگزیده ضمن برخورداری از جایزه نقدی در مجموعه ای چاپ خواهند شد؛ همچنین برای ۱۰ نفر کارگاره نویسندگی هم برگزار می شود.


فراهنگ **۹۲۱۱**۹۱۵۷