لیلا آژیر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس این سند تمام آمار و اطلاعات مربوط به حوزه زنان استان در زمینه های مختلف جمعیتی، میزان سواد، وضعیت شغلی را جمع آوری و آسیب های حوزه زنان و خانواده در هر شهرستان را جمع آوری می کند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان افزود: این سند در واقع نقشه راهی برای انعکاس مشکلات و مسائل مربوط به حوزه زنان و خانواده استان به مسئولان تصمیم گیر و تصمیم ساز است تا براساس سیاست گذاری ها برای آن برنامه ریزی شود.
وی با اشاره به اینکه سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در ۳۱ استان کشور تدوین شده است، اضافه کرد: پس از بررسی مشکلات و مسائل استان ها که در قالب این سند جمع آوری شده است، سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده کشور تهیه و در اختیار مقامات عالی کشور از جمله رئیس جمهوری و سایر تصمیم گیران قرار می گیرد.
آژیر یادآور شد: در حال حاضر سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان تدوین و اطلاعات و شناسایی های لازم در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، آموزشی و بهداشتی انجام شده تا در اختیار مسئولان ارشد استان قرار گیرد.
سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده از سوی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری به استان ها ابلاغ شده و در استان کردستان جهاد دانشگاهی به عنوان مجری آن انتخاب شده است.
۷۳۴۸/۹۱۰۲