شاهرود- ایرنا- استاندار سمنان موانع تولید را بلای جان سرمایه گزاری در کشور عنوان کرد و افزود: یکی از موانع تولید روند پیچیده اداری است.

به گزارش ایرنا، علیرضا آشناگر شامگاه چهارشنبه در نشست بررسی مسائل مربوط به کشاورزی و دامپروری شهرستان‌های شاهرود و میامی به میزبانی فرمانداری شاهرود گفت: ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای استفاده کشاورزان و دامداران باید در اولویت کار دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.


وی با بیان اینکه تصور برخی دستگاه‌ها این است که موانع بیشتر موجب افزایش شأن دستگاه مربوطه می‌شود، یادآور شد: گاهی به دلیل وجود کاغذبازی‌های بی مورد، باید مراحل غیرضروری حذف شود.


استاندار سمنان خاطرنشان کرد: باید با به کار بردن خلاقیت لازم در مسیر رفع موانع تولید در شرایط اقتصادی کنونی از اختیارات به نفع مردم استفاده شود.



آشناگر با بیان اینکه اگر تخصیص‌ها اعلام شود به تناسب خسارت دیدگان مبلغ‌ها پرداخت می‌شود، افزود: نگاه استانداری سمنان در توزیع اعتبارات دقیق است.


وی با اشاره به گلایه بهره برداران در خصوص تمدید و درخواست کارت‌های سوخت کشاورزان، یادآور شد: تخصیص کارت سوخت برای جلوگیری از قاچاق سوخت و استفاده بهینه آن انجام می‌شود.


استاندار سمنان گفت: ۲۳ درصد تسهیلات رونق تولید به شاهرود اختصاص داده شده و در رابطه با جذب تسهیلات شاهرود بیشترین جذب را داشته است.


آشناگر با بیان اینکه بین شهرهای استان سمنان تفاوتی وجود ندارد، افزود: نگاه‌های تبعیضی در شأن استان سمنان نیست و هر شهرستان با توجه به توانمندی و نیازها می‌تواند از این تسهیلات استفاده کند.


وی تصریح کرد: عدالت یعنی امکانات باید بر اساس آمایش سرزمین توزیع شود.


استاندار سمنان با تاکید بر اینکه نصب کنتور هوشمند آب مورد تاکید دولت است و بیش از حجم مشخص شده نباید از آن برداشت شود، افزود: دستگاه‌ها نباید بیش از میزان مبلغ از بهره برداران تقاضا کنند.


در این نشست، تعدادی از کشاورزان و صاحبان واحدهای تولیدی مشکلات خود را بیان کردند.


در شهرستان شاهرود حدود ۲۷۰ واحد تولیدی و فرآوری محصولات بخش کشاورزی فعالیت می‌کنند.


شاهرود بیش از سه هزار و ۴۰۰ هکتار تاکستان دارد و باغداران آن ۱۰ درصد از محصول انگور کشور را تولید می‌کنند. ۳۲ درصد باغ‌های استان سمنان معادل ۱۴ هزار و ۵۰۰ هکتار در شهرستان شاهرود واقع است و سالانه در این شهرستان حدود ۸۰ هزار تن زردآلو و ۱۳۰ هزار تن انگور تولید می‌شود. سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز و ۷۰ هزار تن شیر در شاهرود تولید می‌شود و میزان تولید آبزیان در شهرستان نیز ۵۲۰ تن در سال است.


۷۳۵۹/‌۶۱۶۷/۶۱۰۳



۷۳۵۹