بجنورد- ایرنا- مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی گفت: بیمه پایه مددجویان شهری مددجویان کمیته امداد با امضای تفاهم نامه ای به بیمه سلامت انتقال یافت اما تاکنون تنها کمتر از ۱۸ درصد برای دریافت دفترچه سلامت اقدام کرده اند و به همین علت این قشر باید هرچه زودتر به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند.

محسن رعنایی روز شنبه در نشست هم اندیشی با رسانه‌های این استان اظهار داشت: ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر از مدجویان این نهاد حمایتی باید زیر پوشش سازمان بیمه سلامت قرار بگیرند اما تاکنون دو هزار و ۶۳۱ نفر مراجعه کرده‌اند.


وی اظهار داشت: تا پایان خرداد ماه سال جاری باید تمامی مددجویان کمیته امداد این استان به بیمه سلامت انتقال یابند و از تیرماه تمامی خدمات از ناحیه این سازمان به آنان ارائه می‌شود.


وی با بیان اینکه ارائه خدمات درمانی کمیته امداد سیستم ارجاع است افزود: رعایت این سیستم بسیار مناسب است که بعد از انتقال نیز این روش برای مددجویان انجام می‌شود و در صورت نیاز به پزشک متخصص معرفی خواهند شد.



* ۳۵ هزار همپوشانی بیمه‌ای در خراسان شمالی رفع شد


وی گفت: ۳۵ هزار همپوشانی بیمه‌ای در این استان توسط سازمان‌های بیمه گر شناسایی و برطرف شد.


رعنایی افزود: هم اکنون ۶۰۵ هزار نفر از شهروندان استان زیر پوشش بیمه سلامت هستند، هنوز هم برخی از بیمه شده‌ها دو تا سه دفترچه دارند که باید رفع همپوشانی شود.


وی گفت: دو دفترچه‌ای بودن زمینه بروز تخلفات را افزایش می‌دهد و همچنین منابع مالی زیادی به هدر می‌رود.


این مسئول اظهار داشت: به علت نبود ارتباط کامل سیستم‌های نرم افزاری سازمان‌های بیمه گر برخی از شهروندان چند دفترچه درمانی دارند که این دفترچه‌ها باید در فرایندی به یک دفترچه برای هر فرد کاهش یابد.


وی گفت: اکنون سازمان‌ها بیمه گر مختلفی در حال فعالیت و خدمات رسانی در زمینه درمان به بیمه شدگان هستند و بعضاً برخی افراد چند دفترچه از سازمان‌های بیمه گر دریافت کرده‌اند.


رعنایی افزود: در طرح استحقاق سنجی دفترچه دوم بیمه شده‌ها حذف می‌شود و افراد دفترچه‌ای را خواهند داشت که استحقاق آن را داشته باشند.


وی اظهار داشت: در طرح استحقاق سنجی در بیمارستان‌ها چهار هزار و ۵۰۰ نفر که دارای دو یا چند دفترچه بودند شناسایی و دفترچه‌های اضافی آنان حذف شد.


مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی افزود: هم اکنون این طرح در تمامی مراکز ارائه خدمات درمانی در استان انجام می‌شود.


رعنایی گفت: بیشترین رفع همپوشانی شامل ۸۰ درصد با سازمان تأمین اجتماعی رفع شد.


وی بر اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی نیز تاکید کرد و گفت: طرح نسخه نویسی الکترونیکی از اسفند سال گذشته به صورت پایلوت در شهرستان اسفراین آغاز شد که هم اکنون بخشی از خدمات به این روش انجام می‌شود.


رعنایی اظهار داشت: با اجرای این طرح دفترچه‌های کاغذی حذف شده و بیماران در مراجعه به مراکز درمانی، تنها با ارائه کد ملی می‌توانند از خدمات الکترونیکی برخوردار شوند.


وی اضافه کرد: پزشک با بارگذاری داروی تجویزی، آزمایش و یا دیگر موارد در سامانه، کدی در اختیار بیمار می‌گذارد که وی با ارائه آن می‌تواند دیگر خدمات را دریافت کند.


رعنایی اظهار داشت: طرح نسخه نویسی الکترونیکی امسال در شهرستان بجنورد نیز اجرایی خواهد شد.


وی با بیان اینکه بسته تشویقی در اختیار افرادی که این طرح را اجرا کننند قرار می‌گیرد افزود: ۹۰ درصد پرداختی‌ها به موقع انجام می‌شود.


وی هدف از اجرای این طرح را آسان سازی روند پذیرش بیماران، ارتقای خدمات به بیماران و جلوگیری از هدررفت منابع و ایجاد پرونده الکترونیکی برای بیمار عنوان کرد.



*برای پزشکان کارنامه صادر می‌شود


وی با بیان اینکه نحوه عملکرد پزشکان سنجیده و برای آنان کارنامه صادر می‌شود گفت: پزشکان هم رده با هم مقایسه و رتبه بندی می‌شوند.


رعنایی افزود: عملکرد پزشکان در زمینه‌های مختلف از جمله نسخه نویسی سنجیده خواهد شد که اگر اقدامات در حد نرمال نباشد با آنان برخورد می‌شود.


خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد.


۳۰۰۷/ ۶۰۴۲