فرزام بیدارپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: گاهی اوقات کیفیت آب شرب سنندج پایین آمده یا مواد آلی آن بیشتر می شود اما شهروندان بابت سلامت آن نگرانی نداشته باشند.
وی با بیان اینکه شهروندان به شایعه های منتشر شده در فضای مجازی در خصوص ناسالم بودن آب شرب توجه نکنند، افزود: کارشناسان این معاونت، آب شرب ورودی به شبکه شهر را روزانه کنترل می کنند و در صورت مشاهده هر نوع مشکلی، به سرعت تذکرات لازم را به متولیان امر می دهد تا نسبت به رفع آن اقدام شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: آب شرب شبکه شهری از لحاظ میکروبی، شیمیایی، مواد آلی و فلزات سنگین در حد استاندارد است و همواره مورد کنترل قرار می گیرد.
بیدارپور به کنترل و نظارت روزانه بر ایستگاه های مختلف توزیع آب شهری اشاره کرد و یادآور شد: گاهی اوقات آلودگی های مختصری در اثر شکستگی یا فرسودگی شبکه آب مشاهده شده که بلافاصله نسبت به رفع آن اقدام می شود.
وی تاکید کرد: ممکن است در بازه زمانی کوتاهی کیفیت و طعم آب شرب سنندج به دلایل گوناگون از جمله قدمت سد قشلاق، پایین بیاید که با کلرزنی و استفاده از زغال فعال مشکل آن برطرف می شود.
به گزارش ایرنا، از جمعیت شهری یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری کردستان، ۹۹، ۹ درصد از آب تصفیه شده و ۹۵ درصد نیز از شبکه فاضلاب مدرن بهره مند هستند.
شرکت آبفای شهری کردستان دارای ۳۶۷ هزار و ۴۱۴ فقره انشعاب آب و ۳۵۰ هزار و ۷۳۹ فقره انشعاب فاضلاب است.
آب شرب مورد نیاز بیش از ۴۶۵ هزار نفر از شهروندان سنندجی و نواحی منفصل شهری از سد قشلاق در ۱۲ کیلومتری شمال سنندج تامین می شود.
۷۳۵۵/۹۱۰۲