علیرضا صبوری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرحها با هدف بهبود روند آبرسانی در روستاهای اردهال، ارمک، ازوار، تتماج و مرق به اجرا در میآید که در صورت بهره برداری افزون بر ۲ هزار نفر از جمعیت این روستاها از آب آشامیدنی سالم بهرهمند میشود.
وی افزود: طرحها رویهمرفته نزدیک به ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و ۱۷۱ میلیارد ریال از محل اعتبارهای ملی، تملک داراییها و صندوق توسعه ملی تاکنون برای آنها هزینه شده است.
مدیر آب و فاضلاب روستایی کاشان همچنین کمبود آب آشامیدنی در برخی دیگر از روستاهای این شهرستان را یادآوری کرد و گفت: هم اکنون آب آشامیدنی مورد نیاز روستاهای آرنج و پنداس از بخش بزرک و بالا عباس آباد، کوه سنج و فرح آباد از توابع بخش نیاسر با تانکرهای سیار تامین میشود.
به گفته وی، این روستاها به صورت مستمر هر هفته با ۲ دستگاه تانکر ۱۲ مترمکعبی آب مورد نیاز خود را تامین میکنند.
صبوری در ادامه از اجرای طرح 'سه شنبههای آبی' در روستاهای شهرستان کاشان خبر داد و افزود: آموزشهای لازم در زمینه وضعیت آب، استفاده بهینه و صرفه جویی در مصرف با این روش به روستاییان ارایه خواهد شد.
وی همچنین بیان کرد: با هدف صرفه جویی در منابع آب، کارشناسان آبفار با حضور در واحدهای آموزشی از جمله روستاهای جوشقان و استرک، کله و مرق نسبت به برگزاری مسابقههای نقاشی و همچنین ارایه آموزشهای مرتبط با راههای کم کردن مصرف آب اقدام میکنند.
مدیر آب و فاضلاب روستایی کاشان یادآور شد: ۳۹ حلقه چاه، ۱۴ چشمه و ۱۲ رشته قنات آب آشامیدنی افزون بر ۱۵ هزار مشترک در ۵۵ روستای شهرستان کاشان با پنج هزار و ۶۰۱ خانوار را تامین میکند.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۵ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
۶۱۳۶/۸۱۲۳