دکتر وحید خلیلاللهی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران ایرنا با بیان اینکه این طرح تا پایان امسال در شهرستانهای نمین و مشگین شهر نیز اجرا خواهد شد، افزود: تلاش میشود با شناسایی نقاط ضعف و قوت و تأمین زیر ساختها طرح نسخه نویسی الکترونیکی در تمامی نقاط استان اجرا شود.
وی اظهار داشت: در طرح نسخه نویسی الکترونیکی دیگر نیازی به ارائه دفترچه سلامت در مراجعه به مطب پزشکان و بیمارستان ها وجود ندارد و بیمار فقط با اعلام کد ملی خود ویزیت شده و اقلام دارویی هم در سامانه تمام داروخانههای کشور ثبت میشود.
وی بیان کرد: با اجرایی شدن طرح الکترونیکی شدن نسخ و حذف دفترچههای کاغذی انتقال سوابق بیمار به داروخانهها و سایر مراکز درمانی به راحتی انجام شده و از بروکراسی و صفهای طولانی در داروخانهها جلوگیری میشود.
دکتر خلیل اللهی اضافه کرد: شفافیت در هزینههای سلامت، کاهش ضریب خطا ناشی از نسخ بد خط پزشکان، هدفمند شدن تجویز و مصرف دارو و منطقی شدن هزینههای بیماران از مزایای نسخه نویسی الکترونیکی است.
مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل ادامه داد: با اجرای این طرح مقدار زیادی از هزینههای القایی نظام سلامت مدیریت شده و هویت گیرندگان و ارائه دهندگان خدمت نیز مشخص میشود.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح باعث آسایش و راحتی مردم و صرفه جویی در هزینه و وقت آنها میشود، گفت: همچنین در این طرح چرخش خدمات و رهگیری مشخص شده و از دور ریختن خدمات جلوگیری خواهد شد.
وی با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای استقرار پرونده الکترونیک سلامت و فراهم کردن این زیرساخت در سازمان بیمه سلامت، افزود: با اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک مصرف بیرویه دارو محدود و از نسخه نویسی غیرمنطقی پرهیز میشود و ضمن تسریع و تجمیع اطلاعات بیمار، کیفیت خدمات ارائه شده به بیمه شدگان ارتقا مییابد.
او همچنین با اشاره به سایر مزایای اجرای این طرح اظهار داشت: پیش از این اختیار و مدیریت دفترچههای بیمه سلامت در دست سازمان نبود و هر کس به میل خودش از آنها استفاده میکرد که با اجرای این طرح کنترل هزینهها، نظارت بر رفتار پزشکان در نسخه نویسی و داروهای تجویزی از جمله مزایای طرح حذف دفترچههای کاغذی است.
۶۱۳۰/۶۰۱۶