سید حسین حسینی محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پهنه بوکسیت در محدودهای ۵۰ کیلومترمربعی و معدن آهک به مساحت ۳.۶۸ کیلومتر در شهرستان دشتی به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران واگذار شده است.
وی بیان کرد: همچنین پهنه معدنی فسفات در محدودهای ۶۰۶ کیلومترمربعی واقع در شهرستانهای دشتی، دیر و کنگان ۲ پهنه بیتومین (قیر طبیعی) نیز در محدوده ۶۳.۵ کیلومترمربعی واقع در دشتستان و دشتی زمینه واگذاری آن به صورت مزایده عمومی فراهم است.
حسینی محمدی ادامه داد: هم اکنون ۱۳۱ واحد معدنی با اشتغال یکهزار و ۱۵۳ نفر و ظرفیت استخراج ۱۴ میلیون تن در سال فعال است که در این واحدها ۶۰۱ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
وی با بیان اینکه سیمان، کلینکر، سنگ گچ و گچ عمده مواد معدنی صادراتی استان بوشهر را تشکیل میدهد یادآورشد: در سال گذشته میزان استخراج مواد معدنی استان بوشهر رشد ۵۵ درصدی داشت.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: معادن این استان در سال گذشته از لحاظ ارزش و وزن به ترتیب ۱۶ و ۸.۸ درصد صادرات کشور را به خود اختصاص داد.
وی ادامه داد: برای سال جاری صدور نخستین پروانه اکتشاف مواد معدنی بوکسیت، اولین گواهی کشف بیتومین و انجام فاز شناسایی عناصر نادر خاکی توسط سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در هشت محدوده از جمله برنامههای پیش بینی شده است.
حسینی محمدی گفت: پیش بینی میشود امسال در زمینه پروانه اکتشاف، گواهی کشف و پروانه بهره برداری به ترتیب ۷، ۵ و ۶ فقره صادر شود.
۷۲۱۲/۶۰۴۳