سرهنگ فیروز سرخوش نهاد روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: با توجه به اینکه جرایم مالی در صدر پروندههای پلیس فتا است افراد شیاد درصدد خالی کردن حساب مردم هستند.
وی اضافه کرد: از این رو در آستانه عید سعید فطر، کلاهبرداران با سو استفاده از احساسات دینی و مذهبی مردم در فضای مجازی به ویژه شبکههای اجتماعی اقدام به راه اندازی صفحهها و کانالهایی با عناوین مختلف از جمله جمع آوری پول برای کمک به نیازمندان و پرداخت فطریه با ارائه شماره حسابهای جعلی میکنند.
رئیس پلیس فتا همدان افزود: این افراد برای موجه جلوه دادن کار خود و مهندسی اجتماعی، خود را وابسته نهاد و مؤسسههای امداد رسان نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و مؤسسه خیریه معرفی میکنند.
سرهنگ سرخوش نهاد ادامه داد: کلاهبرداران اینترنتی برای دستیابی به هدف خود صفحههای فیشینگ طراحی کرده سپس افراد خیر و شهروندان را به درگاه بانکی هدایت کرده و اطلاعات بانکی آنها را به سرقت میبرند.
وی گفت: مردم فطریه خود را به شماره حسابهای رسمی که از طریق رسانههای معتبر معرفی میشود پرداخت و از واریز آن به حسابهای نامعلوم و شخصی خودداری کنند.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را از طریق وبگاه پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir به کارشناسان این نیرو گزارش دهند.
بر اساس محاسبات صورتگرفته میزان زکات فطره برای یک نفر با محاسبه سه کیلو گندم، ۸,۰۰۰ تومان است و پرداخت این مبلغ بهعنوان فطریه کفایت میکند.
۷۵۲۶/۲۰۸۷