آخوند گلدی کمالی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ایشان بارها در سخنان خود می فرمودند آنهایی که بین اهل تسنن و اهل تشیع فاصله ایجاد میکنند نه سنی هستند و نه شیعه.
وی افزود: بررسی بیانات امام خمینی (ره) در مورد موضوع وحدت و واکنش های ایشان به مسائل مربوط به این حوزه شگفت انگیز است چرا که وی در تمامی سخنرانی های خود به این امر مهم پرداخته اند تا دشمنان از این ناحیه به مسلمانان ضربه نزنند.
مشاور استاندار خراسان شمالی در امور اهل سنت افزود: مسئله وحدت میان مسلمانان از زمان های بسیار دور مورد توجه بزرگان هر دو مذهب بوده است اما حضرت امام (ره) با تیزبینی خدایی یک هفته را به عنوان وحدت نامگذای کردند تا وجهه رسمی تری به خود بگیرد و از یادها فراموش نشود.
آخوند کمالی گفت: این تنها یک نامگذاری نبود بلکه ایشان با دوراندیشی خود جلو بسیاری از توطئه های دشمنان مبنی بر اختلاف افکنی بین مذاهب و اقوام را گرفتند، با این وجود دشمنان در این زمینه بسیار تلاش کرده اند اما هر دفعه تیر آنان به سنگ خورده و این وحدت نیز به نوعی پررنگ تر شده است.
عضو شورای فتاوی اهل سنت خراسان شمالی گفت: وحدت کلمه از کلیدواژه هایی است که به طور مکرر در سخنان و بیانات بنیانگذار انقلاب اسلامی دیده می شود و ایشان در جای جای کلام خود، خطر تفرقه را گوشزد کرده و ضامن بقای پیروزی را وحدت کلمه عنوان کرده اند.
آخوند کمالی گفت: امام وحدت میان همه قشرهای جامعه را لازم و ضروری دانسته و از جمله مواردی که بر آن تاکید دارند، وحدت میان اقوام مختلف ایرانی و برادران و خواهران شیعه و سنی است.
وی گفت: حاکمیت اسلامی بسیار هوشمندانه عمل کرده و در برهه های حساس سیاسی کشور را از نقشه های تفرقه افکنان دور کرده است.
عضو شورای فتاوی اهل سنت خراسان شمالی با بیان اینکه ما همه مسلمانان با هم برادر هستیم افزود: امام راحل این امر را در سال های گذشته حل کرده است و ماجرای جدایی طلبی شیعه و سنی را برای همیشه حل کرده اند.
وی از حضرت امام (ره) به عنوان قهرمان وحدت نام برد و گفت: با اقدام شجاعانه امام (ره) جامعه اسلامی فهمید که وحدت میان مسلمانان از اهمیت زیادی برخوردار است و از این رو باید در زمینه حفظ و تقویت وحدت و انسجام اسلامی بیشتر تلاش کنیم.
آخوند کمالی با اشاره به اینکه در میان مذاهب اسلامی اشتراکات فراوانی وجود دارد، گفت: ایشان همیشه به اشتراکات توجه داشتند و این امر نیز تاکنون باعث همبستگی بین برادران مسلمان بوده است.
مشاور استاندار خراسان شمالی در امور اهل سنت با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، شیعه و سنی همیشه در کنار هم و در یک صف در تمامی صحنه ها حضور داشته اند، افزود: اصول دین مبین اسلام در میان تمام مذاهب یکسان است، در برخی از فروع دین اختلاف دیدگاه وجود دارد که آن هم باتوجه به مقتضیات زمان امری کاملاً طبیعی است.
آخوند کمالی گفت: امام خمینی (ره) اقوام، مذاهب و اقشار مختلف مردم را در کنار یکدیگر قرار دادند و از این طریق انقلابی به یاد ماندنی در تاریخ رقم زدند.
وی اظهار داشت: امام راحل از دیدی وسیع، دوراندیشی و سعه صدر بالایی برخوردار بودند و اقوام و مذاهب نیز در کنار ایشان بودند.
مشاور استاندار خراسان شمالی در امور اهل سنت ادامه داد: یکی از مهمترین اندیشهها و دستاوردهای امام خمینی (ره) این بود که شیعه و سنی با هم تفاوت ندارند بلکه با هم برادر و در حقوق برابرند.
۳۰۰۷/۵۱۳۲