مجید کهتری روز پنجشنبه در حاشیه چهارمین روز رقابت های جهانی هلند در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این مسابقات هر چهار سال یکبار برگزار می شود به همین دلیل برای پاراکمانداران همه کشورها گرفتن سهمیه پارالمپیک اهمیت زیادی دارد.
مسابقات پاراتیرو کمان قهرمانی جهان و انتخابی کسب سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو با حضور ۶۰۰ ورزشکار از ۹۲ کشور جهان از ۱۳ خرداد ماه در کشور هلند در حال برگزاری است و ۱۹ خردادماه با معرفی برترین ها پایان می یابد.
کهتری با بیان اینکه برای پاراکمانداران ما هم کسب سهمیه اهمیت زیادی دارد، اضافه کرد: ۱۶ نفر نخست مواد مختلف پاراتیرو کمان سهمیه می گیرند بنابراین ارزش سهمیه با سکو و مدال با کسب سهمیه بدون مدال قطعاً برای همه تفاوت دارد.
این مربی در خصوص عملکرد کمانداران گفت: همه پاراکمانداران براساس رکوردها و عملکردشان در اردوهای تهران بسیار خوب بودند و رکورد بیشتر آنها بالاتر از حدنصاب مدال نقره بود اما واقعیت این است که اینجا رقابت بین برترین های جهان در جریان است و طبیعی است که آنچه روی کاغذ قابل دسترسی بود نمی تواند به طور کامل اجرایی شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر تیم کامپوند مردان پاراکماندار به فینال رسیده است و تا ساعتی دیگر جایگاه و رنگ مدال آنان مشخص می شود.
کهتری افزود: عملکرد تیم ریکرو معلولان نیز خوب بود اما متاسفانه در جمع هشت تیم با اختلاف بسیار ناچیز نتیجه را به تیم هند واگذار کرده و حدف شدند.
مربی کمانداران معلول کشورمان گفت: همه کمانداران ما در بخش ریکرو و کامپوند عملکرد خوبی در مسابقات پاراتیروکمان قهرمانی جهان هلند ثبت کرده و در جمع هشت یا شانزده نفر برتر قرار گرفتند و امیدوارم بتوانند با کسب مدال سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو را بدست آورند.
این سرمربی ادامه داد: اردوهای تیم ملی با فاصله کمی از بازی های پارا آسیایی ۲۰۱۸ رجاکارتا آغاز شد و پاراکمانداران تمرینات خوبی داشتند اما در فاصله یکسال گذشته در هیچ مسابقه ای شرکت نکردند و همه می دانند آنچه یک ورزشکار را آبدیده می کند تمرین داخل اردو نیست بلکه شرکت در رقابت های متعدد و کامل شدن پروسه تمرین و مسابقه است تا نواقص احتمالی شناسایی و مرتفع شود.
تیم ملی پاراکمانداران ایران با ۱۰ کماندار شامل ۲ زن و ۸ مرد در مسابقات قهرمانی جهان هلند و انتخابی پارالمپیک توکیو شرکت کرده است.
ورزشی** ۱۸۲۸** ۹۰۵۳