همدان- ایرنا- معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر گفت: این شهرستان به خوبی از ظرفیت خیران، نیکوکاران و واقفان در حوزه های مختلف بویژه سلامت برخوردار است که این حضور و مشارکت آنان در توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی، باید در حوزه گردشگری سلامت نیز تداوم یابد.

قدرت اله ولدی روز شنبه در جریان بازدید از طرح بازسازی بخش ۲۵ تختخوابی بیمارستان امام حسین (ع) ملایر اظهار داشت: ملایر در عرصه خیران سلامت یکی از شهرستان‌های سرآمد و پیشتاز استان و کشور است.


وی روند ارائه خدمات و طرح‌های در دست اجرای این بیمارستان برای توسعه خدمات دهی به بیماران را مطلوب ارزیابی کرد و ضمن تقدیر از نیت واقفان و خیران ملایر در عرصه سلامت افزود: الگوی فرهنگی وقف و انجام امور خیر وجه تمایز مردم این شهرستان است که به واسطه وجود آنان ملایر را به عنوان شهر واقفان خیراندیش می‌شناسند.


فرماندار ویژه ملایر همچنین از اقدام ارزنده اداره اوقاف و امور خیریه این شهرستان در تجهیز و تکمیل بخش‌های مختلف بیمارستان امام حسین (ع) و دیگر کمک‌های این اداره به حوزه بهداشت و درمان تقدیر کرد و خواستار تداوم روند کمک به توسعه زیرساخت‌ها و ارتقا شاخص‌های بهداشتی و درمانی این شهرستان از محل درآمد موقوفات مرحوم «سیف الدوله» و در راستای اجرای نیت واقف شد.


ولدی بر لزوم کمک خیران برای ایجاد و توسعه زیرساخت‌های درمانی این شهرستان تاکید کرد و ادامه داد: با کمک دولت تدبیر و امید و اجرای طرح تحول نظام سلامت، اقدامات بسیار شاخصی در زمینه توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی شهرستان ملایر در بخش‌های مختلف صورت گرفته و شاهد تحول عظیمی به عنوان یکی از شاخص‌های توسعه ملایر هستیم.


وی احداث ده‌ها خانه بهداشت، مرکز جامع سلامت، درمانگاه و خانه زیست در نقاط شهری و روستایی، احداث کلینیک ویژه فخریه، احداث اورژانس بیمارستان امام حسین (ع)، ارتقا هتلینگ بیمارستان‌ها، احداث انبار دارویی بیمارستان دکتر غرضی، ایجاد مرکز غربالگری سرطان در بیمارستان مهر و آغاز عملیات اجرایی اورژانس این بیمارستان با کمک خیران، بازسازی بخش‌ها و خرید و نصب تجهیزات مهم پزشکی در بیمارستان‌های دکتر غرضی و امام حسین (ع) را از جمله دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت برشمرد.


رئیس یمارستان امام حسین (ع) نیز تدوین سیاست‌ها و برنامه‌های بیمارستان را مبتنی بر ضرورت‌ها و نیازهای بهداشتی و درمانی این شهرستان در سال‌های آینده عنوان و بیان کرد: با ایجاد هر یک از بخش‌های جدید، مجموعه جدیدی از نیروهای متخصص و امکانات به سمت این بیمارستان جاری و خدمات بهتر و موثرتری به شهروندان ملایری و جنوب استان ارائه می‌شود.


آناهیتا هیربُد ضمن تقدیر از کمک‌های خیران و اداره اوقاف و امور خیریه ملایر در زمینه حمایت از بیماران خاص بویژه ارائه خدمات به کودکان پروانه‌ای در بیمارستان امام حسین (ع) گفت: آمادگی داریم تا با اختصاص یک یا چند تخت خاص به این بیماران، خدمات ویژه ای متناسب با نیاز آنها را به صورت حمایتی انجام دهیم.


رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر نیز اظهار داشت: از محل درآمد موقوفات شادوران «سیف الدوله» و در راستای اجرای نیت این واقف بزرگ ملایری، ۱۳ میلیارد ریال برای ساخت و تجهیز بخش ۲۵ تختخوابی بیمارستان امام حسین (ع) ملایر هزینه شده است.


پژمان جعفری ادامه داد: این بخش در مدت زمان ۶ ماه بازسازی و تجهیز کامل شد و طی روزهای آتی با حضور مسئولان سازمان اوقاف و امور خیریه کشور به بهره برداری می‌رسد.


به گزارش ایرنا، بیمارستان امام حسین (ع) ملایر ۱۶۵ تخت فعال دارد و به عنوان مرکز ترومای جنوب استان همدان در حال فعالیت و ارائه خدمات است.


۷۵۲۸/‏۲۰۹۰