آبادان - ایرنا - معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: درمانگاه تشخیصی تخصصی ویژه گردشگری سلامت به منظور ارائه خدمات درمانی و پزشکی به گردشگران خارجی در منطقه آزاد اروند در آبادان وارد گام اجرایی شده و بزودی راه اندازی می شود.

حجت الله جانبی یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اکنون مکانی برای راه اندازی این درمانگاه در آبادان در نظر گرفته شده است که با استقرار پزشکان متخصص و فوق متخصص امکان معاینه بیماران کشورهای خارجی در بخش‌های مختلف آن فراهم می شود و در صورت نیاز بیماران به عمل‌های تخصصی به بیمارستان‌های تابعه منتقل می‌شوند.


وی هدف از راه اندازی درمانگاه ویژه گردشگری سلامت را ارائه خدمات تخصصی به طور کامل در یک مکان به بیماران خارجی اعلام کرد و افزود: با راه اندازی این درمانگاه ارائه خدمات به ساکنان شهرستان‌های آبادان و خرمشهر نیز با مشکل مواجه نخواهد شد و شهروندان در درمانگاه‌های تخصصی شهرستان‌های خود به راحتی امکان دریافت خدمات پزشکی را خواهند داشت.


دکتر جانبی به استقرار کارشناس گردشگری سلامت در بیمارستان‌های شهرستان‌های آبادان و خرمشهر به منظور هماهنگی و راهنمایی بیماران خارجی اشاره کرد و گفت: هم اکنون پذیرش بیماران خارجی در بیمارستان ولی عصر خرمشهر و شهید بهشتی و طالقانی آبادان فراهم است.


وی اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۴۲ بیمار خارجی در بیمارستان‌های تابعه بستری و ۱۲۵ نفر با مراجعه به درمانگاه‌ها و پاراکلنیک های تخصصی و فوق تخصصی منطقه آزاد اروند خدمات درمانی دریافت کردند.


معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: به منظور ارائه خدمات گردشگری در صدد ایجاد بخش بستری ویژه گردشگران خارجی در بیمارستان‌های آبادان و خرمشهر هستیم.


وی به امضا تفاهمنامه با دانشکاه های علوم پزشکی یزد، شیراز و اهواز برای انتقال بیماران خارجی برای ادامه درمان و دریافت خدمات فوق تخصصی در مراکز درمانی این شهرستان ها اشاره کرد و بیان داشت: بر اساس این تفاهمنامه بیماران بخش نازایی به یزد و اهواز و پیوند اعضا به شیراز اعزام می‌شوند.


دکتر جانبی گفت: هم اکنون سه شرکت با مجوز رسمی دانشکده علوم پزشکی آبادان بیمار یابی گردشگران درمانی را در مرز شلمچه برعهده دارند و درصد امضا تفاهمنامه با دانشگاه بصره برای اعزام پزشکان متخصص برای معاینه بیماران در بصره هستیم ضمن اینکه در صورت نیاز بیماران عراقی برای ادامه درمان به مراکز درمانی منطقه آزاد اروند منتقل می‌شوند.


معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: هزینه‌ها و تعرفه‌های بیماران خارجی بر اساس دستوالعمل هیات امنای دانشکده محاسبه و دریافت می‌شود و در حال حاضر مبالغ دربافتی در سیستم حسابداری بیمارستان‌های تعریف شده و به مطب‌های پزشکان نیز مبلغ ویزیت این بیماران ابلاغ شده است.


به گزارش ایرنا گردشگری سلامت یکی از ظرفیت های منطقه آزاد اروند در شهرهای آبادان و خرمشهر می باشد.


برخی شهروندان عراقی برای انجام عمل های جراحی و دریافت خدمات درمانی و پزشکی از طریق مرز بین المللی شلمچه وارد ایران می شوند.


مرز بین المللی شلمچه در فاصله ۱۵ کیلومتری خرمشهر و ۲۵ کیلومتری بصره یکی از مهمترین گذرگاه های مرزی کشور است که نقش مهمی در مبادلات تجاری و مسافری بین ۲ کشور ایران و عراق دارد.


۳۰۱۵/‏۶۰۶۸