محمدعلی حاتمی زاده روز یکشنبه درحاشیه بازدید از بخش کشاورزی ابرکوه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بابیان اینکه متوسط تولید جو سه تن در هرهکتار است اظهارکرد: از این میزان سطح زیر کاشت هشت هزار و ۵۵۰ تن جو برداشت می شود.
وی بابیان اینکه شهرستانهای ابرکوه، خاتم، بهاباد بیشترین سطح زیر کاشت این محصول را دارند افزود: امسال ۱۰ درصد سطح زیر این محصول کاهش یافته است و علت آن تغییر الگوی کاشت و همچنین تداوم خشکسالی است.
حاتمی زاده با بیان اینکه عمده جو تولیدی در دامداریهای استان مورد استفاده قرار میگیرد، ادامه داد: این محصول امسال به صورت تضمینی از قرار هر کیلو گرم ۱۱۶ هزارو ۳۹۰ ریال از کشاورزان خریداری می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با اشاره به استراتژیک بودن محصولاتی از قبیل گندم، جو و ذرت در کشور افزود: عمده سطح زیر کشت محصول زراعی استان گندم و جو است.
این مسئول سازمان جهاد کشاورزی استان همچنین تصریح کرد: کار برداشت محصول گندم در سطح ۱۱ هزار و ۱۵۰ هکتار از گندم زارهای استان یزد آغاز شده و در مجموع ۴۰ هزارتن گندم برداشت می شود.
وی یاد آورشد: ۱۲ مرکز خرید شرکت های تعاونی روستائی در سطح استان گندم مازاد بر مصرف کشاورزان را خریداری می کنند.
زمینهای قابلکشت استان ۱۷۰ هزار هکتار است که در حال حاضر به دلیل تداوم ۲ دهه خشکسالی، کاهش بارندگی و توسعه کشت گیاهان کم آبخواه، ۱۱۶ هزار هکتار آن کشت میشود.
۷۵۴۰/ ۶۱۹۷