به گزارش روز سه شنبه معاونت اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، سید جواد حسینی در راستای برنامهی ارتباط مستقیم و مستمر با مدارس، در اولین تماس تلفنی با مدیر مدرسه شهید کائیدی در شهرستان پلدختر، اقدامات انجام شده از سوی وزارت آموزش پرورش در این شهرستان را پیگیری و اظهار کرد: از زحمات و تلاش همکاران گرامی در آن مدرسه قدردانی میکنم و امیدوارم با اقدامات خوبی که آموزشوپرورش پس از حادثه سیل اخیر در مناطق سیلزده انجام داده است مدارس توانسته باشند ضمن ادامه روند تعلیم و تربیت، روحیه امید و نشاط را به دانش آموزان بازگردانده باشند.
وی در ادامه افزود: وزارت آموزشوپرورش با توزیع ۱۰۰ کانکس جهت تشکیل کلاس درس، تخصیص ۵۰ میلیارد ریال جهت نوسازی سیستم گرمایشی، توزیع ۵۰۰۰ میز و صندلی و همچنین توزیع ۲۴۰۰۰ جلد کتاب درسی در استان لرستان تلاش کرده است تا در راستای رفع مشکلات ناشی از سیل گامهای مؤثری بردارد.
سرپرست وزارت آموزشوپرورش بابیان اینکه امیدوارم آسیبهای موجود در مناطق سیلزده از طریق نظام تعلیم و تربیت کاهش و حتی کاملاً رفع گردد، گفت: بازسازی روحیه مردم شهرستان پلدختر و بهویژه دانش آموزان توسط معلمان و مدیران مدارس ازجمله تلاشهایی است که فرهنگیان عزیز در مناطق سیلزده بر عهده گرفتند که قدردان تلاش و زحمات آنان هستم.
حسینی ضمن پیگیری روند بازسازی مدرسه، خاطرنشان کرد: پاکسازی و لایروبی مدارس آسیبدیده، اسکان سیلزدگان و گروههای امدادی در مدارس و سازماندهی دانش آموزان در مدارس آسیبندیده ازجمله اقداماتی است که وزارت آموزش و پرورش انجام داده است تا مدیریت بهینه خدمترسانی در مناطق سیلزده صورت بگیرد.
وی در پایان تماس تلفنی خود با مدیر مدرسه شهید کائیدی تأکید کرد: امروز با رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در خصوص تسریع روند بازسازی و تجهیز مدارس در مناطق سیلزده دیدار و صحبت خواهم کرد.
سرپرست وزارت آموزشوپرورش در پایان بابیان اینکه مراتب سلام و قدردانی بنده را به دانش آموزان عزیز، همکاران گرامی و اولیای گرامی دانش آموزان برسانید، تصریح کرد: چنانچه باوجود اقدامات صورت گرفته نیاز به تجهیزات دیگر و حمایتهای وزارت آموزشوپرورش است، اطلاعرسانی گردد تا در اسرع وقت مشکلات برطرف گردد.
شایانذکر است سرپرست وزارت آموزشوپرورش روزانه بهطور تصادفی با یکی از مدارس کشور تماس خواهد گرفت و ضمن گفتوگو با مدیر و معلمان مدرسه، مسائل آموزشی و پرورشی را موردبررسی قرار میدهد.
سیل به ۷۱۲ مدرسه با ۲ هزار و ۶۱ کلاس درس در مناطق سیلزده لرستان خسارت وارد کرد.
به ۶۰ مدرسه با بیش از ۱۵۰ کلاس درس در مناطق سیل زده خسارات جدی وارد شده و غیرقابل استفاده هستند که باید تخریب و بازسازی شوند.
حدود ۴۳۸ واحد اموزشی با ۸۰۰ کلاس درس خسارت جزئی وارد شده و قابل ترمیم هستند، گل و لای به ۱۲۰ مدرسه با ۶۷۶ کلاس درس وارد شده که نیاز به شستشو و پاکسازی دارند و تجهیزات و امکانات ۹۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس آسیب دیدهاند.
۷۲۶۹/۶۰۶۰